Jahaja!

....Då sitter man här igen! Julen är över - Klapparna är öppnade, glöggen uppdrucken, pepparkakorna knaprade på, tomten är full...eller snarare bakfull nu kanske...!?
Det blev mkt åkande under helgen....Så när man kom hem sent på juldagskvällen var det riktigt skönt att bara få lägga sig i soffan och mysa, onsdagen blev lugn, först på kvällen blev det åka av igen....in till östersund för att...
....kika in den nya svenska storfilmen....nja....okej för att vara en svensk...och en sådan typ av film! Fortsättning följer....
Ikväll är det lugna puckar igen som gäller....jobbat idag, imorgon också, så bäst att ladda om batterierna!

psst....Halkit ute på vägarna - kör försiktigt ni som är ute och åker! Men annars går ju kadetten perfekt *skratt*

Imorgonbitti blir det till att lämna karln på bussen - hockeyn väntar! Nyår firas iår i Örnsköldsvik - måste känna in... :)
För en själv blir det nog inte förän på måndag man kan dra sitt pick och pack uppöver. Harry och Jag får en lugn och skön helg ensamma :) Nejdå....hade gärna haft karln kvar hemma! Blir tomt utan honom!
jaja....Så är det!

Imorgon ska Eleonore hälsa på inne på systemet *asg* får se hur många kassar hon kommer ut med....en vinare blir det iaf....sedan vet jag inte....wiskeyn går ju alltid! Men det blir nog en ganska lugn nyårskväll på den fronten - satsar på att vinna lekarna ist.....ska ladda upp med några roliga historier kanske!
På lördag ska jag till Sundsvall, förutsatt att jag får någon hundvakt för nu ska lillkillen inte behöva vara ensam, men man må ju hitta nyårsoutfiten.....men....Allt ordnar sig! Ska iaf blir riktigt skönt att få åka iväg själv och bara strosa! Kanske träffar på någon kompis man kan ta en fika med! Men Ingen annan man måste tänka på....man kan sucka högt för sig själv för de kilon man lagt på sig av all julmat när man står där inne i den trånga provhytten och hoppar och försöker få ihop de förut så perfekta brallorna....nja....sådan är de!

Nej hörni! Nu har jag skrivit....och jag vet inte vad.....bara babblat och vet inte om det riktigt är någon röd tråd i det hela....men...what the fuck....behöver de´?! NIX! Här äre fritt att babbla! :)

Ha en trevlig torsdagskväll på Er!
image53

Det ska Vi! En promenad till soffan och det är klart !

HA´de!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0