STRESSAD!!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Var gärna med och tävla i min nya enkla bloggtävling!

Du har inget att förlora :D

Här hittar du tävlingen:

http://jucismacker.blogg.se/2008/september/vinn-kuvertvaska.html#comment



Ha en fortsatt fin dag!



MVH Jozzan på http://jucismacker.blogg.se

2008-10-10 @ 09:44:23
Postat av: Söderlund

En ny design är på väg och nu är det nya upplägget för den exklusiva storsatsningen i bloggen publicerat. Nu söker Söderlund läsarnas uppfattning om det nya schemat för bloggen framöver och hoppas på att just du vill dela med dig av dina tankar. Hissar, dissar, sågningar och sexdiskussioner, är bara lite av det som du kan finna i bloggen som är en av de absolut snabbast växande just nu. Nu senast (tredje inlägget uppifrån) så diskuterade vi "Stjärnor på is". En diskussion som fortfarande är i full gång, bara för att ge ett exempel på allting som tas upp. Hoppas och tror att även du vill vara med och påverka med dina tankar och tycken. Stort tack på förhand och ha en fortsatt trevlig fredag.

2008-10-10 @ 09:44:23
URL: http://ventux.blogg.se/
Postat av: SANIBO

ojojoj, good luck! haha,

2008-10-10 @ 09:48:23
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja, visst är han tjusig! :) Jag tror att han är lite bättre i hältan idag, men jag vågar inte hoppas på nånting än! Men jag håller verkligen tummarna för att han ska repa sej! Det är ju verkligen typiskt att nåt sånt ska hända innan vi ska iväg, han har faktiskt ALDRIG varit halt innan.. :/

Förstår att du behöver vila upp dej lite innan du ska iväg och tävla! Vi håller tummar och tassar för att det ska gå bra för dej! ;) Lycka till nu tjejen! Vi lär väl ses till pumpen i veckan som kommer!? Och hur ser dina kommande helger ut? Tänkte om vi skulle ha gjort ett nytt försök att ta oss ut med djuren...? :) Kramar i massor!

2008-10-10 @ 10:18:33
URL: http://lifeainteasy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0