Me Myself and I

Sitter nu här i soffan, hundarna ligger ihopkurade i sitt lilla fönster! Det är verkligen perfekt för dem - och speciellt efter det att vi hittade en lämplig pall för dem att ha som `språngbräda´ ;)
Sitter och blir bara mer och mer sugen på att klippa av håret...göra något lite fräsigare...har varit en `snäll och söt´ tjej ett bra tag nu...och - dags för lite mera tuffare stil!
Har ännu inte färgat håret, planerna finns ju på svart som sagt, och det tror jag att det blir...Men frisyr...hmm...
Ja...det var dagens onödiga snack! :)

Annars....lägenheten fylls på med grejor hela tiden ;) Man hittar små guldkorn lite överallt! Så skoj!
Och till helgen kommer Micke♥ hem, sååå jag längtar!
Fondväggen kommer också komma på plats och det blir ju toppen!
Var tänkt ett Sundsvallsbesök under lördagen - innan hockeyn...men ser osäkert ut i nuläget.
Både synd ... men lite skönt också... Vi får se hur det blir!

Det blir ingen som helst röd tråd i detta inlägg...så försök inte ens hänga med... :) Jag har noll koll :)

Har försten beställt en väggtext in till vardagsrummet... från Stilero.se & lite annat smått och gott ;) Blir skoj när det dyker upp i postlådan!... Men vad tros!?


Julgran har vi bestämt att vi ska ha iår...inte haft det på två år nu...så nu är det verkligen på tiden! Och jag har redan delegerat ut jobb till både min kära pappa och till Micke att se ut en riktigt fin...
Annars har jag hittat en själv...under älgjakten....dock sitter den högst upp på en dryga 12meter hög gran...MEN i värsta fall så tar jag bössan, går ut skogen och skjuter ner toppen :) Tur man är kreativ!

Nu saknas .... i lägenheten...
Ett nytt golv i hallen....då det sitter någon konstig äcklig lukt i golvmattan där... Hoppas verkligen att det ordnas snarast! Gillar verkligen inte hur den kryper sig in i både kläder och andra textilier...ordnas det inte så gör jag det själv...Bums! 
Avlastningsbord bakom soffan...ett vitt...
Sofflampa
Kuddfodral till Harry och Myntas kuddar i deras utkikshörna!

Jaha...och igår fick man jobba första gången här i Örnsköldsvik...Det var faktiskt skitkul! Och jag hoppas verkligen på tur! Jag vill verkligen ha ett jobb! Och detta känns verkligen toppen för mig! Trevligt folk jobbade jag tillsammans med också! Ja...det gäller att hålla tummarna!

Nej hörni....kanske dags för någon typ av lunch/middag...eller iaf börja fundera ut något...
Har bara fått i mig en egen hemmagjord caffelatte med kardemumma och kanel idag....inte fyskam....men inte direkt mättande heller! Det är som tråkigt att laga middag bara till sig själv...MEN, då resulterar det i att jeansen sitter betydligt lösare...OCH...det gillas! :)
Ännu mera onödigt vetande...

Ringa Telia ska också göras...då de verkar ha stora problem med att koppla in vårt bredband här i lägenheten...sitter just nu med mobilt...INTE LIKA BRA!!!
(Sen kommer vår nya dator anlända till helgen! Roligt roligt! - kanske lite kvickare än slöhögen jag har i knät just nu)

Hej Hopp och Kram på Er!

RSS 2.0