Kvällspromenad!

img_0898 (MMS)

Kvällspromenad!


Tisdagkväll

Det är mysigt med sällskap sådana här trevliga soliga sommarkvällar! Önskar bara våran hall och vårat kök vore ordnat... Det luktar fortfarande f*n :-( Och inget händer... Men även om det är mysig med sällskap, och skönt att maten står på bordet efter en lång dag på jobbet... Så är det ganska skönt med en liten stund för sig själv också.. Så nu ska jag diska upp efter bravaderna i köket och sedan ut på en promenad med hundarna! Har haft turen att ha en bra dag idag... Utan illamående och huvudvärk! Otroligt skönt... Då man igår går däckad precis hela dagen... :-( Konstigt det här...! Och jag blir inte riktigt klok på vad gäller hur magen ter sig heller ... Men de säger ju att det varken finns något onormalt eller normalt vad gäller en graviditet! Och att ingen är den andre lik.. Och är det så, då må man ju lyssna till det! Men ibland hjälper det inte när de hemska tankarna kommer över en.. :-( Nästa vecka vet vi... Och det ska bli hur mysigt och trevligt som helst... Samtidigt som (jag tror jag aldrig varit så nervös någon gång förr!) Om ultraljudet visar att allt är okej så komma en stor sten att lätta från mitt hjärta! Uscha ja... Skrivit av mig lite iaf... Fint väder ute iaf... Tar med mig telefonen och kanske lägger jag in någon bild på yrvädren!! Mina hjärtegull!! Kram på Er och på Återseende!

Bättre sent än aldrig ;-) Vi hoppas Ni al...

img_6807 (MMS)

Bättre sent än aldrig ;-) Vi hoppas Ni alla haft en mysig midsommarhelg! Och att den bjudit på många skratt, god mat, trevligt sällskap och något sådär väder! :-) Här har det varit lugnt och skönt och precis som vi gillar det!  Vi önskar Er en fortsatt trevlig sommar och hoppas att ni tar tillvara på dagarna i snålblåsten ;-) Kram och Hej på Er


Nu säger vi GodNatt! Dagens har annars sp...

img_0671 (MMS)

Nu säger vi GodNatt! Dagens har annars spenderats i sjuksängen... Fyfan vilken huvudvärk jag haft... Hela natten igår, och hela dagen idag... Det har fortfarande inte släppt... Jag känner mig ganska leds... Men ska lägga mig nu, mysa lite med älsklingarna och hoppas jag vaknar piggare imorgon! Godnatt till Er!


Igår firades födelsedagen på jobbet! MEN d...

img_6807 (MMS)

Igår firades födelsedagen på jobbet! MEN det gjorde inget då självaste Marcus Näslund klev innanför dörrarna och jag kunde snika åt mig en kram och ett kort :-) Annars var väl dagen som vilken annan som helst... Men alltid gott med tårta!!


Marabou Polka

Choklad är något som går ner nu :)
Och idag fick jag sambon att köpa hem Marabou Polka...

Choklad - JA!
Polkagris - JA!
Så av två goda ting kan det inte bli annat än helt okej!
Och det var det!
Självklart är ren choklad som godast, och själv gillar jag riktigt mörk choklad...Men som för omväxlings skull :)

Tummen upp!


Dagen har blivit bättre..

Och jag känner mig genast på mycket bättre humör... Jag och hundarna har varit ute på en härlig promenad runt en fin sjö...(där vi vill köpa hus...kom vi fram till igår när vi gick rundan och Micke var med!) Vi var ute i dryga 1,5timma. Härligt!! Och vädret är ljuvligt! Det blåser lite lätt vilket gör promenaderna behagliga i solskenet! Sedan har jag själv hunnit med lite lätt styrketräning, känns också toppen, mera av detta imorgon!! ;-) Och nu...jag nu sitter jag här i bikini ute på balkongen och flaschar... Och med datorn i knät sitter jag nu och F Ö R S Ö K E R få lite färg på min nu blekvita hy! Uhhha...

Annars...ja...vad brukar man göra till sommaren om inte beställa hem lite snygga stuff...
Klickat hem lite kläder! Alltid lika roligt!
och
från Mandeldesign.se och detta ramlade ju så lämpligt ned i min brevlåda just idag :-)


Sedan så beställde jag och syster hem lite på H&M också...så klart.. blev lite bikinis och..
En enkel sommarklänning Och självklart en `mamma´tunika till senare sommarkvällar :-) När magen börjat ta form!


Hmm...det var väl det de...nu ska jag dumpa datorn och fortsätta med det viktiga - att försöka steka fläsket! :-)
Vi hörs och Vi ses!
Kramen

Måndag..

Och dagen började med ett rent helvete... Jag är så förbannad nu att jag kokar... Jag hatar verkligen folk som ska sätta en på plats enbart för att de VET att de kan! Jag är såå irriterad... Och leds! ...ja... Nu ska jag försöka släppa det och tänka på något roligt istället... Strax ska Harry, jag och Mynta ut på långpromenad! Vädret är helt okej för att ut och promenera lite :-) Och sedan måste jag ju berätta att tack vare K så komma vi snart kunna lägga in lite bilder i bloggen igen.. Jag hittar ju som sagt inte igen min skiva för att lägga in photoshop i nya datorn... Men K fixar allt :-) Nej... Som sagt, ska andas ut och mysa lite mera i soffan innan vi sticker ut och bränner fläsk! KRAM på Er

Ska bli bättre på detta...

Med att blogga....och nu menar jag det!
Det är ju verkligen pinsamt vad dålig man blivit...Och jag har egentligen inget att skylla på egetligen...mer än att jag helt enkelt inte haft lust! Det har varit en rejäl bloggtorka tyvärr!

Idag är en grym dag! Jag fick vakna i min egen takt... sedan iväg och jobba några timmar, och nu sitter jag här på balkongen med datorn i knät och bloggar - OCH SOLAR!!
Hundarna vill gärna vara med...Och Mynta har försökt mer än en gång att hoppa upp i knät och lagt sig...men de blir alldeles för varmt för lilla hjärtat!
Harry har förstått att det är BAKOM mig man ska ligga...där är det skugga ;)

Ja...förra inlägget blev ett kort MEN innehållsrikt...tråkigt bara att det inte är några som lämnar spår efter sig :-(
Det är som roligare att skriva när folk visar intresse för vad man skriver!
Menmen....Det struntar jag i nu!

L var iaf trevlig och svarade :-) (Ja, konstigt nog så behövde vi ta oss iväg för att det skulle bli något...konstigt det där! ;) Men jag lovar dig att nu när sommaren börja komma...DÅ saknar man Håsjöbyn och allt vad den har att erbjuda!

Ja...vad gäller den kommande magen...Här bredvid så får ni följa spektaklet :-)
Här hemma är vi väldigt lyckliga och glada över denna trevliga nyhet!
Det komma bli ett spännande litet äventyr! :-)
Just nu är längtan efter ett större boende enorm! Inte bara vad gäller att vi väntar barn... Utan också fr Harry och Myntas skull...nu när sommaren är här...tänk att få ha en gård igen...där de kunde springa ut och in genom dörren hur de ville...ej behöva tänka på vad koppel heter för fem öre.
Och nu när det börjar bli dags för att plantera blommor....ÅHHHH vad jag skulle vilja större....en gård...en rabatt...
Ja..Vem vet...en vinst på en trisslott kanske dyker upp en dag!

Nej...nu börjar datorn få ett smärre värmeslag här ute på balkongen så kanske dags att låta den svalka av sig lite..

Jag har lite disk att ta hand om och sedan är det dags att ordna för kvällens midddag.

Men tills vidare...KRAM på Er

(Ingen som behagar ge sig på min layout här på bloggen!? Har ju fortfarande inget photoshop att sitta och leka i....och därför ingen som helst lúst heller att ens tänka på det!)

RSS 2.0