En liten tankeställare... Det är ganska lu...

img_1533 (MMS)

En liten tankeställare... Det är ganska lugnt nu på bloggfronten...  Vi börjar inse att det inte är så många veckor kvar till 'nedsläpp' ... Båda två är vi sugna på en större lägenhet... Mycket som ska ordnas och fixas... Och Guldklimparna behöver ju sin dagliga aktivering! Liksom jag...  Ja, ni förstår... Dagarna flyter på... Och man kan ibland när man lagt huvudet på kudden undra vart strömmen tagit en just denna dagen... Längtar efter en imorgon välbehövlig och efterlängtad sovmorgon! Sedan ska det städas och tvättas för hela slanten! ...och vad tror ni... Vill ni komma och hälsa på i en ny lägenhet nästa gång ni passerar?! Tål att funderas på! Hockeyn på tvn och det går bra! Tittar ifrån soffan ikväll... Ganska lugnt och skönt, och vilken match!! Ska fortsätta hålla tummarna och fokusera på MoDo nu!  Kramen på Er!!


Morgon på passet!!

img_6936 (MMS)

Morgon på passet!!


Morgonpromenad!

img_1484 (MMS)

Morgonpromenad!


Hockeyn har börjat!

Är fortfarande inte riktigt på topp...känner mig ganska nere! Jag hoppas jag börjar känna mig piggare och gladare snart. Men ibland händer det alldeles för mycket grejor för att kroppen och knoppen ska orka hänga med..
Nej allvarligt...jag vet inte ens varför jag loggade in...jag har verkligen inget alls att förtälja!
Jag avslutar inlägget med en bild på mina bästa och håller tummarna för att morgondagen har något roligt och mysigt att bjuda på! Jag behöver det!
...som sagt...hockeyn har börjat...och jag gör mer nytta kikandes på den än inloggad här ikväll så...
Kramen på Er så hörs vi!(Ni som undrar föresten, 2-0 till MODO)


Höstbilder


OJ...

Många online...tråkigt bara att ingen skriver av sig...
Lägenheten är städad, sängkläderna nytvättade, middagen lagad och uppäten och disken är diskad!! Förstår ni vad skönt! Ibland gillar jag att vara ett kontrollfreak...man njuter så mkt mer i soffan då! Något jag däremot inte har kontroll över är mig själv...fy fan vilken jävla vrak jag är... Uscha så jag längtar tills jag klämt ut skitkorven (ta nu mitt fina smeknamn som något fint! Harry blev ju länge kallad för `pissråtta´ - dock vet jag inte var det kom ifrån...men iaf... Mynta kallas `lillfan´ Och, Micke ska vi inte ens gå in på vad jag ibland kallar honom ;-) ....MEN De betyder mer för mig än någonting annat!!!) Men ändå...jag längtar...och det känns tungt att börja längta redan nu...för...förhoppningsvis så går vi tiden ut och det är ändå ett tag till! 1dec står inte direkt och knackar på farstun just i detta nu :-/

Men...jag har noll kontroll över mig själv... jag mår skit, jag beteer (stavning?!) mig som en skit, allt är skit...och...ja, jag ser ut som en skit!!
Är det inte så att man ska lära av sina misstag!? Varför fattar jag då inte att jag A L L T I D ångrar mig??
...Jag saknar träningen...men inte ens det klarar jag av längre...min kropp är på noll....äh...tamefan....under nollstrecket till och med!
Allt jag tänker på är vilka övningar jag skulle kunna köra för att bränna bort varje ny valk jag hittar på mig själv!
Fy Fan vad J Ä V U L S K T skönt det skulle vara med riktigt härlig hemsk och grönjävlig träningsvärk!!
Jag är sjuk i huvudet! I know!
Men fan vad jag skulle vilja dansa runt här hemma och vicka lite extra på röven för min karl...MEN det gör jag INTE!!! :-)
Däremot skulle det kanske vara ett minne för livet...hmmm eller leda till mardrömmar kanske... Hemska tanke!
Nja... jag får nöja mig med att tänka hur röven dansar och vickar runt till låten nedan ett tag till!
Håller fortfarande fast vid att jag ska vara i mitt livs form till nästa sommar! mmm...nu ler jag!

...Nej du...jag hör något som stör min kvällsro...dags att klippa klorna på hårbollarna!
Sedan ska jag tända ljus och dricka mig en stor kopp varmt te!Gókväll på Er

 


Ingen inspiration...

Jag ger upp...har försökt nu ett bra tag att få till något jag gillar...men FAN helt omöjligt... :-(
Någon som känner sig manad!?!
MEN jag tänkte att jag iaf lägger in några bilder på de som betyder mest! Mina hjärtan.
Alla byter bloggar också...funderar på att göra detsamma...börja om på nytt...kan kanske vara något för att komma undan denna bloggtorka!?

Idag är annars ingen bra dag...Jag är leds och ledsen på allt och alla...jag orkar inte prata, orkar inte tänka...orkar fan ingenting...Därför ska jag inte blogga just för tillfället...utan istället bara lägga mig tillrätta i soffan igen och låta tankarna glida iväg!

Ska dock göra en sak jag lovat... jag har nämligen blivit utmanad av Victoria, och jag antar utmaningen!
Den går till som så att jag ska svara på dessa 7 påståenden och sedan utmana 7st nya…1. Kärleken i mitt liv
heter Mikael (Min Micke)

2. Min favoritfärg är blå

3. Jag är fantastiskt glad i mina två hårbollar, min älskade karl den lilla skitkorven i magen..

4. Jag vet fortfarande inte vad jag vill bli när jag blir stor..

5. Min dröm är och förblir hemlig...sorry...

6. Jag tror
förlossningen kommer göra in i helvete ont!!

7. Jag kommer förmodligen aldrig ....att få till någon jävla layout som jag trivs med!!!Så…dags att sända denna vidare till 7 st...vilka blir:
Hanna
Theres
Therese
Jessica
Carina
Mari
Sandra

Och med detta säger jag Hej och på återseende!


Webmaster online..

Dock vet jag inte vart det komma sluta...men FAN så leds jag är på layouten just för tillfället...
Har ju några fina bilder på HarryGubb & LillGums som kan få pryda en ny header...men resten då...det tål att filura på ett tag...
Men...Behövde en ny grund att börja på, då den förra var allt för klottrig ;-)
...Som sagt...ni får hålla till godo med detta så länge! I´ll be back!


Pizzan påväg in i ugnen... Sen fredagsmidd...

img_1435 (MMS)

Pizzan påväg in i ugnen... Sen fredagsmiddag MEN en massa mys ;-)


De Finaste!


Gnäll, skäll och lite annat...

Detta blir ett inlägg om precis ingenting... :-/

Imorgon är det dags för ännu ett besök hos barnmorskan! Vet inte riktigt hur jag trivs med denna damen jag träffar...hon är inte otrevlig, inget sådant...men förbannat dryg och verkar inte bry sig i mina frågor eller ta mina funderingar och nervositet på allvar!
M är för tillfället sjukskriven pga en fotskada...så imorgon får jag sällskap och det känns bra...får vi se vad han tycker och tänker efter besöket.

Annars då...jag har fått order om att ta det lugnt den senaste tiden... och detta pga att jag helt plötsligt fick väldigt många och regelbundna sammandragingar...
Sammandragningarna håller i sig fortfarande men kommer nu mer ´då och ibland´ och oftast i samband med lyft eller om jag gått en längre stäcka...
Order om vila blev det iaf för att undvika en alldeles för tidig födsel!

Annars kan jag ju säga att lillskiten i magen lever om som bara den nu igen..går liksom i omgångar... vissa dagar tror jag h*n tar sovmorgon, lunch och middagsvila i ett... och vissa dagar så spelas det 10*90min fotbollsmatcher här i min mage!
De dagar när det är livat är ändå de bästa dagarna...för orkar lillskiten spela fotboll så tar jag förgivet att allt är bra!
Dock är det inte speciellt skönt när h*n bestämmer sig för att göra stolpe ut mot mina revben.. eller emot min redan överanstängda pinkblåsa *hahaha*

Jag har ont när jag går...jag orkar ingenting längre...halsbrännan har blivit en av mina närmsta vänner...och det känns som om någon varje morgon står och gör 50st frivändningar med ett basebollträ (på tvären) upp mellan mina ben!! Jag ökar nog väldigt bra i vikt...detta är nog det jobbigaste...smärta kan jag stå ut med...men att nästan varje dag märka att man vuxit ur ett nytt klädesplagg är otroligt psykist påfrestande... :-(
Löjligt kanske...och säkert det absolut sista jag tänker på efter den dagen jag klämt ut denna lillskit...men just nu är det jobbigt...och fin är det sista man känner sig...! För att då inte tala om att man känner sig, ser ut och rör sig som en elefant med gipsat ben...ja...det får en ju som sagt inte att känna sig direkt attraktiv...

Nej...hörni...nu har jag fått gnälla, skälla och lite till...så nu ska jag ta en snabbdusch och sedan rulla runt och ner i sängen, upp tidigt imorgon som sagt!

Avslutar men en låt..

Love the way you lie - yeah right.... men en bra låt!

KRAMEN

Har änteliiigen fått upp hyllorna som lega...

img_1397 (MMS)

Har änteliiigen fått upp hyllorna som legat och dammat så länge... Har tänkt bjuda på bilder från hela lghten då det skett lite nyheter... Men då inte allt är klart ännu så väntar jag en stund... ...det nya som hänt ja... :-D märk mitt STORA flin!! Lovar att ni ska få veta inom kort!! Själv sitter jag och tar det lugnt nu... Gått runt lite för mkt idag för att det ska vara bra för mig... Kikar lite på 'vad blir det för mat' Är faktiskt hungrig nu... Dock bjuds det inte på något mer avancerat än en kycklingsallad...men ej fy skam!! Ska uppdatera med lite bilder på mina de bästa <3 snart också!! Länge sedan nu som de  prydde bloggen... Och de gör de ju så bra ;-) Kram på Er så hörs och ses vi!


Nu händer det grejor!!! Återstår att se...

Nu händer det grejor!!! Återstår att se vart detta slutar! ;-) Någon som vågar sig på en gissning?! Jag belönar med en korv med bröd vid nästa besök! Puss & Kramen


RSS 2.0