Måste bara....!

Man längtar tillbaka!
NU vet jag vad jag ska ge för Nyårs-löfte

image68

image69

image70


KÖPA MIG EN KAJAK!!!

Goddag - GodKväll....!

Pålsteken sitter där han ska - på SKON!!! :)

Sitter och laddar hem lite nya skivor - Har hittat en nya favorit i musikvärlden! - måste ha något nytt att lyssna på under vägen uppöver! Något att sitta och sjunga med i med min otroligt vackra stämma.... Bär av till Övik IMORRON! Tänkte åka idag....Men visste att jag INTE skulle komma iväg under förmiddagen så...Och skidåkningen (sprinten) började vid två....så ja....räkna ut et själv! Man blev kvar hemma... Dessvärre gick det inte speciellt bra för svenskarna....men vänta bara....snart så....
Sedan så tyckte jag att det var onödigt att åka när det blivit mörkt och tar därför och drar iväg imorgonbitti istället, det är ljust och man ser inte vad man inbillar sig att egentligen tänka och höra och tror att man ser/hör när det är mörkt! Förstå vad otroligt mörkrädd man kan vara.....hemskt egentligen...Jag är OTROLIGT mörkrädd...till och med när jag sitter i bilen.....helt konstigt sjukt....Jaha....ja...därför iaf som jag åker imorgon...Fina fisken! Bla....bla...bla...!

Jaha....nu ska man ladda upp inför ännu ett Nytt År! Fantastiskt!!! Undrar vad mitt nyårslöfte blir....inténáning!
Har iaf bestämt mig för att iår ska de banne mig bli en tatuering! Nu ska jag sluta vara så j*vla feg!
Det som inte dödar det härdar...säger man inte så! Man kanske är mer hårdhudad än man tror! ?!?


Ja....man lär ju inte sitta vid dumburken under morgondagen så tar därför tillfället i akt att

Önska Er

image67

ett riktigt
Gott Nytt År!


Nej hörni.....nu ska jag packa allt så jag bara kan göra iordning mig själv imorgonbitti och sticka så snart det går!
Men jag hittar säkert på något som jag bara MÅSTE göra innan.....så vi får väl se när man kommer fram i självaste staden!

Ja....så jävla rolig var jag inte idag....får bli en annan dag....imorron kanske! JajeMEN!!!

Sköt Er och Hade Så Gott imorgon!
//Eleonore




Närverlur & Jodeltrudelutter

Eleonore Sahlin


- Fränast på Byn -
Kanske iaf!

Vad gör hon nu mån tro!?
JO - inget mindre ÄN...

Käkar rått Isbjörnskött, knarkar till soundet av Norsk Indiepop, försöker göra en Råbansknop, Pålstek OCH en Trippel Förstasupphängning på dojorna!

Nja......tror jag ska gå och lyssna på lite Näverlur & sjunga lite Jodeltrudelutter också...
Sketans Göööör Bra!


MJÄÄÄÄÄ - Sa Fåret (med magknip)

Så TsCJÄR!!!

                      image61

PUSS - Jag vill vara Din För Alltid!

dega på...

Jaha...då sitter man här igen....äntligen är det lugnt och skönt här hemma....även om det är roligt med lite liv....så inte precis ikväll...Fasiken...varit helslö i flera veckor...ska bli riktigt skönt att få några dagar att vila upp sig på!
Bara det att nu är det så j*vligt lugnt här hemma...Harrys har fått sin lilla kvällspromis....så han ligger nöjd i sin korg och sover....karln är inte hemma... ingen bra film går det på tvn....bara datorn igång....och den är inte speciellt rolig att sitta och snacka med...jädra dumburk...gör aldrig som en själv vill!
Nej fasiken....bara en massa gnäll på mig ikväll...

Men -

Visste du att det är lika mycket fett i en jordnöt som i en kilometer lång gurka?

inte jag heller...men intressant!

* * * *


jajemen!

Säkrare kan ingen vara - "I wanna grow old with you..."

  

Jahaja!

....Då sitter man här igen! Julen är över - Klapparna är öppnade, glöggen uppdrucken, pepparkakorna knaprade på, tomten är full...eller snarare bakfull nu kanske...!?
Det blev mkt åkande under helgen....Så när man kom hem sent på juldagskvällen var det riktigt skönt att bara få lägga sig i soffan och mysa, onsdagen blev lugn, först på kvällen blev det åka av igen....in till östersund för att...
....kika in den nya svenska storfilmen....nja....okej för att vara en svensk...och en sådan typ av film! Fortsättning följer....
Ikväll är det lugna puckar igen som gäller....jobbat idag, imorgon också, så bäst att ladda om batterierna!

psst....Halkit ute på vägarna - kör försiktigt ni som är ute och åker! Men annars går ju kadetten perfekt *skratt*

Imorgonbitti blir det till att lämna karln på bussen - hockeyn väntar! Nyår firas iår i Örnsköldsvik - måste känna in... :)
För en själv blir det nog inte förän på måndag man kan dra sitt pick och pack uppöver. Harry och Jag får en lugn och skön helg ensamma :) Nejdå....hade gärna haft karln kvar hemma! Blir tomt utan honom!
jaja....Så är det!

Imorgon ska Eleonore hälsa på inne på systemet *asg* får se hur många kassar hon kommer ut med....en vinare blir det iaf....sedan vet jag inte....wiskeyn går ju alltid! Men det blir nog en ganska lugn nyårskväll på den fronten - satsar på att vinna lekarna ist.....ska ladda upp med några roliga historier kanske!
På lördag ska jag till Sundsvall, förutsatt att jag får någon hundvakt för nu ska lillkillen inte behöva vara ensam, men man må ju hitta nyårsoutfiten.....men....Allt ordnar sig! Ska iaf blir riktigt skönt att få åka iväg själv och bara strosa! Kanske träffar på någon kompis man kan ta en fika med! Men Ingen annan man måste tänka på....man kan sucka högt för sig själv för de kilon man lagt på sig av all julmat när man står där inne i den trånga provhytten och hoppar och försöker få ihop de förut så perfekta brallorna....nja....sådan är de!

Nej hörni! Nu har jag skrivit....och jag vet inte vad.....bara babblat och vet inte om det riktigt är någon röd tråd i det hela....men...what the fuck....behöver de´?! NIX! Här äre fritt att babbla! :)

Ha en trevlig torsdagskväll på Er!
image53

Det ska Vi! En promenad till soffan och det är klart !

HA´de!

Sängen nästa....!

Nu har man firat en julafton! Nästa tar vi imorron! :)
Precis gjort klart det sista inför middagsbordet! Nubbesalladen är ett MÅSTE!!!
Längtar till man får ta en tugga!

Jo, och fin fina julklappar har man fått! Man e så glad! Precis vad man önskat sig! :) Har man tur eller vadå!?
Undrar vad som väntar imorgon! Först blir det julfrukost med far! Sedan blir det in till systeryster för att lämna över klapparna och krama om mamma! (Mysa med lilla Elsa kanske) Och sedan blir det ut till svärmor där vi kopplar av och har en lugn och skön julaftonskväll tillsammans med nära och kära! Ska blir riktigt gött!


Nemen.....hörni            

HADE SÅ OTROLIGT GÖTT NU I JUL!!!!




GOD JUL!!!!
//Eleonore

Ojojoj.....nu e man....

Slut.................! Ikväll blir det INGET annat än en massa gott att knapra på och en rolig film att titta på! Jobbar en dag till innan man får jullov :) Känner att jag behöver några dagar att vila upp kroppen på.....förkyld....den vill helt enkelt inte ge vika....! Hostan sitter i halsgropen och gror....Jobbigt när man lyckas få riktigt hemska hostattacker precis när man står och pratar med någon.....tårarna sprutar....gör så förbaskat ont....tror jag hostat sönder luftrören....känns som varje andning rispar i halsen!

Sedan kommer lilla fåfängan fram....Hade ställt in mig på att sola en gång idag innan jul såhär....men....hann inte....får bli en annan dag....ladda upp inför nyår istället! :) Men då e de bra att man har sin lilla brun utan-sol-tub i bakfickan.... Förkylningen gör att man känner sig måttligt pigg och fräsch....Så löjligt....men gör så gott för kropp och själ *skratt* ....hmmm.....iaf för fåfängan....

MEN....måste ju bara få säga.......Var in till systeryster igårkväll! MEN GUD vilken söt unge! Man brukar inte kunna säga att något är helt perfekt.....Men det KAN man! Lilla Elsa var helt perfekt! Så fin!!!
Så liten! Man kan ju sitta och beundra i evighet! Nej....helt otroligt söt är hon!

Nej....man kanske skulle ta och gå ut en sväng, sätta på sig dubbarna och gå en runda med lillkisen man har här hemma! Slänga i en tvätt....packa lite julklappar....skriva lite rim...(jo, pyttsan....brukar jag inte göra!)  ..............................tänkte jag skulle kunna hitta på något snabbt här och nu.......men.....nej....tomt...!

Hade gott så kanske man hörs något mer!
//E

Förväntansfull!

Imorgon ska jag äntligen in och få se underverket - inte alls samma sak att se dem på bild....korten gör dem inte rättvisa! Alltid så mycket sötare och goare i verkligheten! (pratar naturligtvis om min lilla systerdotter Elsa! - Den söta lilla guldklimpen!)
Och självklart för att gatulera Maja förstås! Stora Tjejen nu! Tänka Sig - de blev födelsedag på samma dag för rubinerna! :)

Äntligen är "minaegenhemmagjorajulklappar" klara.....De blev Outstanding....*asg*
Får bara hoppas att de som ska få dem tycker likaså!

Jobbat idag - FULL RULLE - Men sketans skoj! Sitter man inte stilla och degar....utan man håller ångan oppe!
Och det bästa av Allt är att man somnar - PÅENGÅNG - på kvällen!  -  Bra´re!

Funderade på att lägga mig och sätta igång (Sätta igång....inte sätta på....) en film - kände för något roligt! Men fick höra av Micke att det inte var någon idé....jag skulle ändå somna (vilket jag oftast gör....så jävla tölig jag....) Beror varken på sällskapet eller filmen....bara det att jag kopplar av så bra framför "the televisioné!" *skratt*
För En´den Karl skulle man ju kunna sitta ihop med för Evigt ;) *blinkblink*

Ska försöka smita iväg en snabb SNABB sväng imorgon och in på självaste Djurboa! Harrys julklappar måste infinna sig på Julafton - Även dagen innan :) !!! Så Pass på! Han é bortskämd en´dan Harry!
Som sagt - FINNS EN liten RISK ATT DET BLIR EN HEL DEL!!!
Men han e ju för go så Det är självklart han ska ha MÅNGA Julklappar!

                      image52

Ne....Hörni....Nu tror jag att det är bäst att förflytta skallen mot kudden ist....Trött - ROLIG dag imorgon - men ganska lång....så bäst att sova ut!

Hade Göttans Hörni! Má Råkes!
//Eleonore 

...Så sant som de e skrivet!

image51

Huvva!!!

Är det något jag verkligen inte gillar så är det räkningar.....tycker man träffar på dem överallt! Fy fanken....och är man måttligt förkyld och jävulusiskt ont i huvudet...feber....då är det jävligt jobbig att sitta och betala in dem....se hur pengarna rinner ur fingrarna på en!
Men sånt e livet! Bara att bita ihop och le :)

Annars....ja....jävulskt förkyld....Ont i hela kroppen....och för att inte tala om kNoppen! Orkar inte hänga med i något....nu e man tacksam att reta.....går igång på vartenda litet pip....inte lätt att bo tillsammans med mig när jag har feber :/ Nej....ska försöka få i mig någon typ av middag och sedan blir det vitlöksvatten, honungvatten, hostmedicin, halstabletter......ja...rubb och stubb!!! Inte roligt att vara förkyld till Jul heller....Och på toppen av allt så jobbar man!!! Snörvla sig fram....MEN då är det bra att man gillar det man jobbar med! Roligt att vara kreativ med färg och form! Se hur man kan glädja andra så mycket med så litet!
                                              Så...            image49på Er! :)

Jaha, MEN det bästa av Allt är att jag fått tag i mina röda stickisar!!!! Förstår ni vilken lättnad! Har som tradition varje Jul, började för något år sedan, utan att tänka på det, men roligt har det blivit! Måste alltid ha något rött på mig på Julafton! Ifjol var det en röd slips! Året innan en röd kofta!....bla,bla,bla....
                                              
                     Och IÅR - Blir det inget mindre är ett par knallröda stickisockor!

                                        image48
En Dam på byn som räddade min Jul iår! Tänk vad snälla Människor det finns!  Tack till Dig!

Ja....men något mer har jag nog inte att förtälja idag.....det var nog allt............Nu ska jag äta!

Over and Out!
/Eleonore

Då!

Har man änteligen blivit moster (igen) åt en otroligt söt liten tjej! Så himla gosig!
Måste bara få skryta lite :)

Hade!!!

JajjemEn!!!

Så grymt gör glad idag!!! (Förutom att jag mår riktigt dassigt....) Men tavlan jag gjort blir bättre är jag trott! :)
Blir en rolig julklapp! Bild på den kommer in senare....men en liten risk finns att den som ska få den tittar in...och då blir det inte förän efter jul som mästerverket kommer in :) (haha)

Jahaja.....jo man e då rikigt förkyld....fy fanken....så j*vla degigt att vara täppt och ont i halsen....och på toppen på det har man feber...Blir sängen ögona bums!


Med tanke på att syrran ska få barn vilken sekund som helst .... så har man ju kikat in lite olika vagnar... (Ja, inbilla er inget....det är bara därför :)
Och just därför så har jag hittat just denna....En konstig sak....Så den får alltså bli

                                                                                Dagens Konstiga Grej

image38

Lite halvfrän men ser samtidigt lite halvkonstig ut...så...!!!

Hade Göttans/Eleonore

Björn Gustavsson

image46

Tredje Advent

Ha en Trevlig Dag!



Nu e De bara . . . . . . . 8 Dagar kvar till Jul och Tomten knackar på :)

Ni som undrar....

hur man får fallande snöflingor att sakta singla ner på din bloggframsida ska titta nu...

Infoga denna kod  under <head> i kodmodulen....


KODEN:

<script language="JavaScript">
<!--
Width =1200
Height =600
Count = 40;
MaxStep=3
MinStep=1
MaxFlake=30
MinFlake=5
PosX = new Array();
PosY = new Array();
StepX = new Array();
StepY = new Array();
StarSize=new Array()
for (i = 0; i < Count; i++) {
PosX[i] = Math.random()*Width;
PosY[i] = Math.random()*Height;
StepX[i] =MinStep+Math.random()* -MaxStep;
StepY[i] =MinStep+Math.random()*MaxStep;
StarSize[i]=MinFlake+Math.random()*MaxFlake
document.write("<div id='Obj" + i + "' style='position:absolute; left:0; top:0; visibility:hidden; color:#E5E5E5; font-size:"+StarSize[i]+"'>*</div>");
}
function animate() {
for (i = 0; i < Count; i++) {
PosY[i] += StepY[i];
PosX[i] += StepX[i];
document.getElementById("Obj"+i).style.visibility ="visible"
if (PosY[i] > document.body.clientHeight-20||PosX[i] > document.body.clientWidth-20||PosX[i]<0) {
PosX[i] = Math.random()*document.body.clientWidth///2
PosY[i] = document.body.scrollTop;
StepX[i] = MinStep+Math.random()* -MaxStep;
StepY[i] = MinStep+Math.random()*MaxStep;
}
document.getElementById("Obj"+i).style.top = PosY[i];
document.getElementById("Obj"+i).style.left = PosX[i]
}
setTimeout("animate()", 50);
}
setTimeout("animate()", 1000)
// -->
</script>


Ha en bra dag!


Tröött så in i bomben....!

Nu har man suttit och knopat och pysslat ihop några kort här....Trött som en gnu, har feber och ont i halsen....riktigt synd om mig nu....
Jahaja, imorgon ska man till frisören.....spännande att se vad man kommer hem som imorgon, förbannat sugen på att klippa av mig allt igen....MEN ska försöka spara....Så skönt att ha det kort och flurigt.....precis som jag....flurig och tillrufsat virrig....
Sedan hoppas jag ju på att bebisen tar och kikar fram någon gång....! En seg liten skit :)

Annars så....ja...ska sätta mig och titta på en film nu, tog och hyrde mig en komedi - kände att jag behövde få skratta lite - få bort halsontet...(halsontet...hmm....)
Har iaf laddat upp med tre olika sorters drickor.... Ingen som lyckas packa på sig så mycket disk som jag....och speciellt när man står och lagar mat......hemskt att plocka undan efter mig....men jävligt god mat blir det image29
Ja...iaf.....Jävligt duktig på att (svära) prata bort mig själv också.....
1. varmt te 
2. kall cafe latte
och en
3. zeunerts julmust (ingen som klår den) Och den som vart lagrad två år är den som bäst....! Testa själv!

Så ha en trevlig Fredagskväll på Er!
Det ska jag ha! :)

Hade Göttans

Bättre sent än aldrig :)

Lucia Idag!
image43
la la lalalala lala lalala

Nej....nu säger sängen Hej!......Så till Er.....Hej då och God Natt

Hej Hopp!

Nu är man i Ås då.... så fint det är!
Var in en snabb sväng på stan, hann med att äta....det viktigaste :) och så hann jag köpa mig lite pyssel för att göra mig några egna julkort! Må ju ta och skicka iväg dem snart! Innan den 16:e säger man!

Sedan har vi varit på en väldigt spännande promenad jag och Harry! Hittade ett skoterspår som vi följde in i skogen...och när det tog slut så fortsatte vi en upptrampad stig som bara gick ännu längre in i....men när vi hade varit ute ett bra tag och promenerat så kände jag att det lär ta ett bra tag att gå runt (eftersom att vi gick bara längre och längre ifrån själva utgångspunkten) och det hade nästan blivit mörkt så tog vi och vände och gick hela vägen tillbaka! Men där lär vi ta en sväng imorgon också....Harry kutade ju för fullt och tyckte det var riktigt roligt, så det blir till att börja tidigare så man hinner runt! Mysigt var det och några kort blev det!

Jahaja....nej....ingen inspiration att skriva idag tror jag....Ska lägga mig framför tvn jag också! Så det blir God Natt och Hej Då!

Micke - Jag Älskar Dig!  

Koll På!

 
 >> En bra julklapp till lilla mig.....så jag lär mig att hålla tiden!! En riktigt sjukt snygg klocka! Aldrig kunnat lära mig att bära klocka men varför inte testa en gång till!?

Nyss kommit hem från en riktigt fartig gympatimma...."tant"gympa sa min lillasyster....men tycker jag nog inte! Fartigt var det och det gillar vi! Har bara VÄLDIGT svårt för kordinationen....noll koll på min egen kropp...nog därför jag aldrig lärt mig dansa....Ska ha druckit någon wiskey om man ska våga träda dansgolvet... :) Men då e de roligt! :)
.....Så nu ska jag börja packa! Och försöka ordna någon typ av korg som lillskiten kan ligga i imorgon när vi ska åka bussen.... :) Må betala barnbiljett för lillråttan!
Så det blir väl tack och God Natt! Sov Så Sött!

...............Till Dig Micke! :)

Pynt och pepparkakor!

Jajemen! Nu e de klart! Hit med julen bara!
Riktiga julkänslan har inte rikigt infunnit sig....men blev lite bättre när jag tog mig i kragen och tog fram några ljusstakar och bakade ett par pepparkakor som vi nu (syster och jag) ska smaska upp tillsammans med en varm kopp choklad! Jojo! Inte helt fel de heller!

Märkte genast vilken effekt det har på en (det härliga mysiga skenet från ljusstakarna och alla varma färger)....man blir genast mycket lugnare och på gott humör!

Ikväll blir det till att packa bagen....drar till Ö-sund imorn-Jag och Harry!- vila upp oss och hälsa på systeryster där!

Må försöka komma på en julklapp till karln här hemma också....f*n så jobbigt när man inte har en aning om vad man ska ge! Men något ska det bli! Och BRA!!! :)

Jaha....chokladen e varm och pepparkakorna väntar!

HaDE!

Varför....

Gör man allt så mkt svårare än vad det egentligen är!? Ja...man blir inte klokare av att fundera så lika bra att ge opp!

Nu är det snart sängen som hägrar....ska bli förbannat skönt att lägga sig....trött som en gnu...sover som sagt väldigt dåligt nu de kvällar som Harry varit spritt språngade galen....Han e ju inte frisk på en prick....MEN det bästa av Allt....HAN ÄR MIN! :)
Man kan ju faktiskt inte vara arg någon överdrivet längre stund när han kommer och lägger huvudet på soffkanten, puttar på en så man ska klappa på honom....sedan så tittar han så fint på en med sina otroligt fina hundögon och vill att man ska göra plats åt honom också där bredvid....Så hoppar han upp och lägger sig nära och bara myser!

Jaha....och snart blir man då moster igen....jodå....tråkigt bara att jag hade fel....slog vad jag och karl här vilken dag de skulle bli...jag förlorade....min gissning har redan gått ut....så otippat....öhh...nej...Men snart blir det OCH gissa om att det komma bli en söt bebis!!! :)

Tränat ikväll....lätta, lätta vikter...men träningsvärken lär väl komma som ett brev med posten imorgon....var ett tag sedan nu....fasiken...måste börja få igång kroppen igen....pösig som en j*vla säck med potatis.... MEN....inget fel med en säck potatis heller....eller!? Kan vara fasiken så go *skratt*

jaha, det blev lite...och lite mer än vad jag trodde jag skulle få ner ikväll....

Ni får hade så länge så ses man!
/Eleonore

Trevlig andra advent föresten......    (Titta sicken söt :)

Grymt kört!

Dom gick på ganska bra idag killarna på stafetten! Riktigt roligt var det att bänka sig framför tvn och se!
Synd bara att han blev blockerad in på upploppet....vem vet....kanske hade blivit mer än brons! :) Man satt coh hejade och förbannade sig :) Lever sig in totalt!

Sedan har vi varit ute på promenad idag.....fy fasiken vilket fint väder!!! Så grymt härligt att vara ute. Och solen låg så fint på sjön så man måste ju bara ut! Kameran hängde förstås med....men batteriet var lite halvdåligt så blev inte så många kort....därför jag hoppas det blir fint även i veckan!

Nej nu ska jag försöka få i mig någon typ av lunch! Ha så Göttans allihopa!
/Eleonore

Tålamod är en .....Hundmänniskas Bästa vän!....eller!?

Idag har inte varit en bra dag....Eller flera dagar nu har Harry varit spritt språngande galen!! Inte lyssnat på något....förutom igår em....Då trodde jag att jag hade fått tillbaka min hund...men icke....imorse var galningen tillbaka! Och idag har han till och med smitit.... (till er som inte vet om det så finns en löptik i grannhuset, och Harry har blivit knäpp!) Någon som har tips och råd så skriv mer än gärna! Jag kommer bli galen....


Dagen började med att vi gick ut för att ta lite fina kort och leka i den TUNGA BLÖTA SNÖN....varför har det fina vintervädret försvunnit....jag hoppas det verkligen infinner sig snarast eftersom julen snart är här!.....jaja...iaf, kort blev det och mkt lek....men så på vägen hem så fick Harry nos om tiken igen och....ja...vad tror ni....han kutar för fulla livet....bort till hundgården, runt runt som en virrpanna, och matte....ja....tålamod, tålamod....är en hundmänniskas bästa vän! (eller var det inte så?)

Jag tar upp honom bär med honom en bit hem....släpper ner honom och låter honom få chansen att visa sig duktig genom att följa mig....men tror ni han gör det!? En bit men....Nej.....sedan fram och tillbaka blir det tre ggr till innan han tillslut ger vika och följer...

Väl inne sedan har han väl varit relativt lugn ändå....i jämnförelse med de andra dagarna....Så tänkte jag då....ut en sväng och leka lite....jag kan passa på att skotta undan lite av den blöta snön som fallit....Harry är jätte duktig i början, lyssnar leker...men så hamnar han så han har buren och löptiken i sitt synfält... Nej Harry! .....Ingen som lyssnar, utan spänner upp kroppen och KUTAR! fram till buren, runt runt...och tillslut in i buren (va f*n funderar man)....men ingen löptik inne i buren, Harry ut igen....kutar fram och tillbaka, nosen i backen och nästa sekund i luften, letande efter tiken....efter en hopplös jakt så ger han tillslut upp på en helt annan gård....utanför en annan bur där två hanhundar finns....
"ajaj...inte hit jag skulle kanske"

Märker att Matte kommer....och då....DÅ....fattar han....inte bra!

Jaja....slutade med att Harry fick göra det han skulle och sedan gå in och Matte fick ta ut sina aggresioner på snön ist.... Mycket som skottades undan :)

Jaha...det var min dag i korta drag :)


Men Han e go....önskar bara att löptiden snart är slut....
image37
(Inget riktigt bra foto...men så söt då...)

Nu ska vi börja på med någon mat här i huset....blir Kyckling marinerad i massvis av honung (mmm....) och lite olika dippsåser till de...funderar på ris eller ungstekt potatis....hmm....Blir bra vilket som!
Hade Gott tills vidare!
/Eleonore


Ballongdansen blev de! :)

image36
Ballongdansen blev de och vilken sjujävla dans :)

Nej går inte att säga annat än att tjejen är helt otroligt bra, grym sångröst, ödmjuk, snäll & go och så otroligt vacker!

Kvällen blev ju också bara ännu bättre när Carina Berg och Carolina Gynning trädde scenen!
Så roliga och fräscha!

ROLIGT var det! Tråkigt bara att fredagskvällsmyset är slut! Men med en suverän avslutning!

Annars.....ja....lugnt....ny JUL-layout på Hemsidan . Kika gärna in och säg Hej!
Nu ska jag ta mig en varm kopp te och lägga mig under filten i soffan och bara må gott!
Fredagsmys riktigt!

Kramar på Er!
/Eleonore


Späännandee!!!!

image35

Vem vinner......!!!! Hmm....
Båda är ju grymma på sitt lilla vis!

En med förbannat bra pipa och En med en jävligt härlig attityd!

Det är oliiiidligt spännande! :)

Kramar på Er!
/Eleonore

Vem vinner!?


image34
Heja!

Ikväll är det mys framför tvn som gäller. Och man lär väl skrikit sig hes av allt hejandet innan kvällen nått sitt slut!
Ska ut på en liten promenad innan!
HAde!

JajjeMEN!!!!

MODO vann och då bli man ju Gla´  image29


Julkort måste tas.....bara det att det är lite....men bara lite......jobbigt ibland :)


hmmm....och nästa.... jo....bra....Så gulligt!
..............Men Nu.............



SLÄNG Skiten!

Tack och Hej
God Natt på Er!


Vill Köpa! PERFEKT!!!

Har hittat huset!!! Dessvärre är det inte det timmerhus jag lagt in bilder på! Det får jag väl önska mig när jag blir stor!
Men nu har jag hittat huset med perfekt gård, lagomt stort, fint och fräscht invändigt, garage, PERFEKT HAVSUTSIKT....jajemensan!!!....och inte allt för dyrt! Om det ändå vore nu man skulle flytta! Känns lite halvknepigt att köpa ett hus innan *skratt*...inget man kanske gör i första taget....OCH å MEN jag tror såhär ....att det har hela tiden dykit upp nya "favorit" hus och kommer säkerligen att göra det även efter detta - (detta komma ryka på direkten)...! :(
Jag få sjå mig lite och fortsätta drömma ett tag till!
MEN det var SÅ FINT!!!!

Nej nu ska jag sätta mig och äta och hänga läpp ett tag :(
(Upp som en sol och ner som en pannkaka)
Precis så det känns!!!
Men maten blir God! :)

Hade bra Allesammans!
Kanske får till ännu ett leg innan kvällens slut! Sköt Er!
/Eleonore

Det enda i livet man ångrar är de chanser man inte tagit!

Nemen Hallå!


Länge sedan sist! Är ingen riktig bloggmänniska tror jag! Uppdateringarna blir på hemsidan

www.yrrah.dinstudio.se Ist! Alldeles precis uppdaterad....både med bilder och annat!
Men måste ju försöka mig på här också nu när jag skaffat den :/

Problem problem.....vi möter dem överallt vi går!
Så är det och dessvärre går det inte att göra ett skvatt åt de! Jobbigt när hemska tankar etsar sig fast och vägrar släppa taget..... Man mår inte bra av det!

Skulle ha städat här hemma idag....har hunnit med litegran...men mkt annat man vill försöka hinna med under lediga dagar också! Ska snart ta mig ut på en promenad med hunden! Härligt väder ute och aldrig fel med lite frisk luft!
Jaha...och tror ni man ringt sjukstugan ang. handleden då!? Öh....Nej...! Inte...Man e bra seg ibland!
Ja...imorgon då.... Då har jag det jag gör...
Skotta, damsuga, torka golv...och MKT mer!

Nehe....nu ringer det här....bäst att skynda sig att svara....kanske något rolig typ :)
Hade bra hörni så ses och hörs vi!

(är gåtan tuff!? ingen som gissat ännu :)


RSS 2.0