Man säger Hallå!

Jaha, nu sitter man här! Arbetslös . . . Segt de är!
Men finurlig som man är så ordnar det sig säkert! :)


Men vill passar på att hälsa . . .
image316
Sköt Om Er!


Nu ska jag ställa mig vid spisen...Ikväll vankas här Tacogratäng....ska bli smarrigt att sitta och mumsa på under kvällens lopp! Ni får Hade Så Göttans!


Hallå!

Nu är det snart sovdax igen! Åh vad skönt det ska bli att krypa ner under täcket och bara blunda gott! Hoppas jag slipper vakna av hemska mardrömmar inatt iaf! :) Konstiga hemska mardrömmar...
Ja...jobbat idag...gått riktigt bra! Hunnit med mycket skoj!
Tränat också ikväll! Lite Bodypump blev det! OCH TUNGT....men sketans skönt efteråt! Lyssnar fortfarande inte på vad jag själv säger....tar det ändå inte lugnare med ben....(där jag är starkast, där det är roligt att pumpa....dessvärre inte roligt längre att köpa byxor....man sväller, som någon så fint sagt!) Men är huvudet dumt får kroppen lida...och benen och röven svälla :)
Ja...skönt är det iaf att ha det gjort!
Men just nu så längtar jag ändå lite till imorgonkväll....då bjuds det på tacogratäng här hemma! Smarrigt värre! Kanske någon bra film som visas om man har turen! Ja...sagt som sagt så längtar jag till en myspyskväll tillsammans med min karl♥

Nej...nu väntar sängen....får hoppas jag har något mer intressant att bjuda på imorgon!

Nattinatti!

Klockan är mycket!

Iaf om man ska upp och jobba dagen efter och namnet är Eleonore! Så därför väntar sängen just nu! Ska bli skönt att lägga sig! Känner mig hyfsat nöjd! Har hunnit med det jag hade tänkt....iaf det viktigaste! + att jag har snömulat Harry.... :)
Jaha, stilen är ny igen...men va fasiken....bara kul för er att se något nytt varje gång ni kikar in...och ett bra tidsfördriv för mig... Så + för de!

Ja, nu jobbar man alltså två dagar till....sedan är man arbetslös då! Känns väl sisådär....! Pengar behövs ju alltid... Men positivt tänkande hjälper....å ioch med det....så hoppas jag ju fortfarande på att få göra det jag vill...ganska snart...där jag vill....med den jag vill...! thihi....klura på den ni!

Otroligt sugen iaf på att få någonstans att börja göra om.....tapetsera, bygga, måla, möblera, göra det riktigt stiligt! Uscha så jag längtar! Men så positiv som jag är :) (hmm) så tror jag ju även att detta komma dyka upp på kartan inom en snar framtid!

Nej....sovdax för Mig nu! Ska bli sketans skönt!
Så Natti Natti!

Till Dig

image308

Onsdag!

Ledig idag och inte hunnit göra ett dugg! Så bäst man sätter igång kanske!? Skulle vilja iväg och köra lite pump ikväll...men frågan är om jag hinner! Har som sagt en hel del att göra och inte mycket tid....och speciellt inte om jag ska dega bort all tid genom att bara sitta här och kludda :)
Jaha, så vad väger tyngst.....Städningen just nu....Damsugarn ska dras fram!
Sedan blir det en längre promenad också! Måste ut och få lite frisk luft tamesjutton!

Dagens "att göra lista"!

Städa!
Diska!
GÅ EN PROMENAD!

Nytt nytt nytt...

Men vet ej hur länge den får följa....ser ni vilken fritid jag har....gör inget speciellt som sagt! Sitter bara och knåpar! Men ingen som vill vara hemma hos mig heller så . . . Men strax väntar iaf sängen och jag är hyfsat trött faktiskt! En liten promenad först, sedan en snabbare dusch och sedan är det faktiskt GodNatt för Eleonore & Harry!
Harry har faktiskt redan lagt sig (brukar göra det på kvällarna -hahaha- Nej men han brukar faktiskt gå och lägga sig tillrätta i korgen när han tycker det är dax....runt nio tio sådär och ligger där till man ropar på honom för att ut och ta sista svängen!)
Det är verkligen
Jag & Harry
Harry & Jag!
Jag är otroligt glad att V fick mig att ringa direkt när vi hittade honom! Bestämdes helt och hållet på en dag! Och bättre beslut har jag aldrig fattat :) Tack till Dig! Föresten så väntar vi på att få ses under en promenad! :)

Tränade ju ikväll iaf, känns gör skönt! Imorgon också hoppas jag ju...hoppas det hinns med! Men ökade med några kilo på ben...lite tyngre kändes det...men ack så skönt! Dock är det väl inte där kanske jag ska lägga på vikter.... Har nästan liknade former som ett päron :) Ajaj....måste ändras....blir alltså sketans tungt för armarna och överkroppen imorgon :) 

Nej hörrni...nu väntar promenaden . . . och sedan kanske lite läsning image302
Lite irriterad över att jag inte tar mig tid att sitta och läsa en längre stund....blir fasiken bara snabba intervaller... för spännande att inte sitta med hela tiden . . .


Nej....Läsning blir det senare!!!
Hade så Göttans För nu säger vi Tack och Hej för idag!


♥Jag vill aldrig bara utan Dig Micke! Du betyder otroligt mycket för Mig & Jag Älskar Dig

Trötter!

Sitter här och är lite halslö! Varit och tränat ikväll iaf och det är jag glad över! Hoppas även på att komma iväg både imorgon och torsdag! Här gäller det att ligga i nu :) Det är inga lätta motståndare mina systrar ska ni veta! Har dom bara fått hälften av tjuren och den "jävlaranamma" som min pappa har då...ja...då har jag det jag gör....Men har de fått den - då har jag den också! ;) Skulle ha varit ute på något skidpass också egentligen! Ja, det blir det också!
Ut och springa står också högt upp på listan! Harry vill å med ut så det ska inte bli så svårt!

Jaha....Annars har inget speciellt hänt idag! Stökat på här hemma och inte gjort ett jota... hmm

Nej men fasiken....nu börjar vänner!

Ha´de Sketans Gör bra Hörreni!

Ledig dag!

Och jag klev upp vid halv åtta....bedrövligt....! Men jag har ju iaf hunnit uträtta några ärenden då istället! Men borde ändå vara förbjudet! Harry undrade vad fan jag skulle upp och hoppa så tidigt idag...Ville inte ens gå ut så tidigt! Låg och segdrog i korgen. Kom inte ens när jag öppnade dörren...efter tre ggr och några hårdare ord...kom han!
Ja, visst är han söt :)

Jaha...ja...men då ska jag bara börja med det riktigt tråkiga idag...Städa! Diska, Damsuga och plocka ihop alla saker som ligger spridda över hela huset! Sedan må man väl kanske köra någon tvättmaskin också kanske!
Ja....hinner inte sitta här mer just nu, det är bara till att börja med jobbet!

Ha´de!

VIKTIGT !
image298

Sjukt Duktig!

Jag har en grymt duktigt hund!
Vill bara skryta :)

Men spritt språngande Galen!

God Natt på Er!

Söndag kväll...

Imorgon väntar jobb! Men bara halva dagen, sedan väntar en fika tillsammans med en kompis! Skoj!
Ingen träning blev det ikväll....laddad som bara den för att lyfta riktigt tungt...och så blir det inget! :( Ledsamt...men för lite folk tydligen - konstigt och tråkigt!
Jaja, Vi får ta och ut och springa imorgon Harry och Jag!
Bäst att börja ladda nu! Vi systrarna Sahlin... har satt upp som mål att åka tjejvasan alla tre nästa år....och såklart tävla mot varandra i tid & placering!
Jag är ju bombsäker på att jag tar hem vasan! Känn er blåst på segern tjejer image294 ! Bli inte ledsen - Jag Älskar ju Er ♥ ...men jag menar...jag kan ju inte fisåka heller bara för att ni ska bli glada . . . hahahaha

Men vi har ju satt upp delmål på vägen också....Så först väntar :

*Källagåtte :)
*Lidingöloppet :)
& så målgången - TjejVasan

Ja, detta blir spännande! Eller inte för mig eftersom jag vet hur det kommer att sluta :) Men roligt att vi har gjort upp en liten tävling! Eller liten är den inte! Nu talar vi om Ära!

Nej....nu ska jag sätta mig i soffan ett liten tag till innan sängen börjar ropa mitt namn! Så Natti Natti!

...

image291

Träna imorgon!

image287Imorgon blir det träning....nu tror vi att förkylningen släppt och jag är på bättringsväg!
Fina firren! Nu är jag less på att inte göra saker rejält...Imorgon börjar ja på ny kula och det känns HUR BRA SOM HELST!
Hoppas på sällskap imorgon :)

Nej uscha...vilat tillräckligt nu....nu väntar middagen...Spännande :) Ska ställa mig nu och steka på fileérna :)

Undrar vilka som går vidare i kvällens tävling!? Ingen favorit denna gång . . . Haft en enda och det var förra helgen - helt otroligt gött att de gick vidare!
Ja....vi får väl se....nu väntar iaf middagen!

Härlig fluffig sallad med välkryddad helstekt kycklingfilé! Ja....väldigt gott ska det bli iaf och Jag är hungrig! Såå Hungrig!

Hade Göttans Hörreni!

- "Jätte gärna!!"
- "Ärthjärna!"

Shopping . . .

Är ett stort problem...för plånboken :)
Men annars är det skoj! Sprungit runt med pappsen på stan hela dagen! Och när vi inte sprang runt i affärer så fikade vi nere vid Badhusparken, E åkte långisar, L lekte runt och Jag och Pappa grillade korv! Mös i solen!
Skitfin dag med andra ord! Och nu är man hemma och ska mysa i soffan tillsammans med Sambon och hunden!
Inte helt fel vill jag säga! Helt sketans gör bra!
image284
Så är det!
Annars har inget speciellt hänt idag - Men komma skall! :)
....Hockyn...Luleå-MODO...Snart . . . . . . . . . . . . . . . . . Myspys middag väntar, . . .image285Drömkåken! (kom att tänka på den för någon dag sedan...och uscha så länge sedan man såg den....den är ju riktigt skoj! Och fick såklart bara infallet att beställa hem skiten! Perfekt!) sedan blir det kanske - Dricka lite vin!
Perfekt Kväll ! ! !

image289 
Lägger in en Bild på den FINA också!




Annars så får ni hade så Sketans Gör Bra´ !
För de ska ja ha´ !

(Rimma kan man också . . . )




Kvällen närmar sig

Nu ska iaf jag sätta mig med boken!
Rysligt Spännande!!
Sedan blir det sängen nästa om jag ska orka mig upp imorgon!



God Natt på Er Så ses man!

Eleonore säger  -  Natti Natt!




"fasiken....6 spänn kvar....Hade ju kunna köpt mig TVÅ glas bål till . . . :( "

Thjohoppsansa!

Ikväll vankas det tårta igen . . .  mmm - mumma...
Precis börjat varva ner efter en lång dags jobb! Segt har det varit pga min förbenade huvudvärk...men går väl över någon gång...Förkylningen håller i...eller vad sjutton det nu är.... Imorgon blir det en snabb resa in till Östersund, träffa en kompis, ta en fika, springa i kläd-affärer . . . :) ! Precis vad jag nog INTE behöver just nu...men jag vill in! Och så blir det! Harry får en lugn hemma dag tillsammans med Husse - tror dom tycker det komma bli HUR skönt som helst...sovmorgon!!!
Jaha, skulle egentligen ätit någon godare middag ikväll...men bestämt att den får vänta till imorgonkväll ist!
Jag ska göra en riktig höjdare till Kycklingsallad!!! Nyttig och GOD! Ikväll blir istället någon snabb "kaninteegentligeninteräknassommiddag" middag. . . Eftersom man måste hålla kvar plats i lådan för den goda smarriga tårtan som väntar! :)
Nej...och därför ska jag inte sitta här och dega längre...Får se om jag hinner med något fler helt meningslöst inlägg under kvällens gång! Man får vänta och se!

Annars får ni Ha´DE Göttans!

Roligt inslag i vardagen!

Harry´s nya liv som fönstergluttare...
Precis varit ute på kvällspromenaden! Vi gick förbi ett hus som ligger väldigt nära vägen och Harry såg väl någon innanför fönstret , sedan stod han nå där och kika in, länge också :) ! De som bodde i huset kände väl sig iakttagna för de tittade ut på honom men skrattade bara! Puh... men rolig såg han ut...väntade bara på att han skulle lägga upp tassarna på fönsterbrädan och lägga näbben mot rutan :) Ja, han är söt OCH rolig min hund!

Jaha, kände för en liten promand efter tårtbiten! Blir en imorgon också! (tårtbit alltså....men säkerligen en promenad också...) Jajamen, sitter bra... fortfarande fickor att fylla :) Ja, min älskade Pappa♥ - har iaf fyllt år så därför det vankas tårta både idag och imorgon...tur man bor nära...
F-n försökt det där med att äta mindre för att förhoppningsvis gå ner en storlek...men jag tycker för mycket om mat! I alla dess former och slag!
Helt värrrrde! Jaja, så är det . . . . Hmm . . .

Jaha, vad annars har hänt idag, jobbat på för fulla segel...koppar, muggar.... Med min kära nya vän "Febern" nära tillhands, kände mig riktigt pissigt dålig när jag kom  hem idag...efter middagen ville jag bara lägga mig ner och kola...Men det gick inte... Känner mig lite bättre nu men fortfarande matt... Blir nog vila iaf fram till söndag...hoppas på piggare tag då! Jävligt tungt komma det bli att ta igen allt detta...huvva...MEN....det ser vi fram emot!
Övning ger Träning eller vad säger man !?

Jo....nu väntar iaf sängen på Mig...ska lägga mig med boken tror jag! Men först ta och skriva mig en "köpamatenlista" Glömmer ju allt nu för tiden... (Motorsågen ligger föresten kvar i bilen pappa :)
Nej som sagt...boken väntar, middagsplaner ska göras, listan ska skrivas....klockan ska ställas (tidigt) sms ska skrivas...Karln ska pussas...Harry ska gosas med...väskor ska packas, plånbok och bilnycklar ska hittas.....och jag ska somna...och allt detta inom loppet av EN timma.... Jo jädrar i min lilla låda du! Jag kan jag!
Natti Natt på Er då! Så hörs och ses man kanske imorgon!
Sov såååå Sketans Gött!

...Och Du Micke...Jag ♥ Dig
(ej att glömma!)

Hipp Hipp Hurra

Min Kära Pappa fyller ju år idag!
Måste ju gratulera honom.
Tårta blir det senare! :)

image281


Grattiskramar i Massor!


Urk !

Sitter man här nere på H en timma innan man borde vara här...fy fasiken så segt...Tur att man har boken med, ruggigt spännande vill jag lova!
Vad tro?! Kanske ska ta mitt pick och pack och sätta mig på fiket här brevid och dricka mig en cafe latte!? Skulle sitta mer är bra till i min låda just nu! Ja...får se vad jag bestämmer mig för! Stolen jag sitter i är ganska skön så varför inte ta sig en liten POWERNAP . . .
Idag blir det lite att stå i på jobbet, men det blir nice! . . . Satan i gatan....kameran ligger hemma! Hade ju som tänkt ha den med och fota idag! Urk igen...jaja, sådant är livet när man heter Eleonore! Har ju som lyckats få på mig en tröja och ett par jeans så det får jag väl vara glad med! :)
Påtal om jeans...skulle verkligen bara vilja åka och shoppa loss på ett par nya! Stiligt värre! Får se vad helgens planer har att erbjuda... Just nu känns det som om att jag bara skulle vilja sova och mysa mig igenom hela helgen! Huvudvärken ger sig f-n inte... Jaja....hur många svärtaord har jag lyckats kludda ned redan idag!? Hysteri...!
Ja...Nu väntar boken på mig! Och sedan jobbet! Så ni får hade så gött! Sketans Gött!

Tränat & ätit!

Nu är man klar för att krypa till kojs. Tränat! Spytungt i vissa övningar men så jävla skönt att gå därifrån sedan och känna att man komma dra på sig världens träningsvärk i röven till imorgon :) Många på passet ikväll också! Det är roligt! Man tar som i mer när man hör hur andra står och skriker och dormar! Så jävla gött!
Precis ätit lite så kallad middag! Så nu ska jag slå mig ner i soffan och kika på ett avsnitt av Room Service! Hemma hos en av systrarna Kallur! Alltid roligt att få lite olika tips till när man väl själv ska till att börja göra om hemma! Dock inte riktigt ännu - men inom en snar framtid om jag får bestämma! Inredning - me like!
Inne och tittar på hus var och varannan dag! Börjat kika lite på lägenheter också - men drömmen vore ju att få tag och hyra ett litet hus med mysig, passande, tillhörande gård...till en början iaf! Ja, jag går fortfarande på känslan att det kommer dyka upp när tidpunkten är den rätta!

Nej, som sagt tv,n står och skriker och väntar på mig! Sedan väntar en efterlängtad skön varm dusch....
F-n....en tvätt också att hänga.... annars blir det rumpan bar imorgon! Tada... Inte så nice kanske!? Ne...

Natti natti på Er! Man ses och hörs något någon annan dag! Kanske imorgon! Vem vet! Den som lever får se! JajeMEN!

Strax!

Jag och Huvudvärken går hand i hand till träningen idag. Hoppas vi ska överösas med HÖG musik och TUNGA vikter!
image205
Får se hur träningspasset flyter på....känns väldigt seg och mör i kroppen, men brukar bli lättare när man väl är på Plats och musiken är igång! Så... Me like...

Ha´De

Inne igen!

image279
Blev inte så många kort tagna ute idag....vi sprang mest runt hela tiden och jagade varandra! Full Rulle!
Ja, nu har jag lagt in de som blev iaf. Vi ska ta och äta oss någon lunch och inte dega på mera här idag!
Ni får Ha´De

Ut i det fina vädret!

Nu har jag gjort några av de saker jag skulle...dessvärre inte de tråkigare av dem :/  Jaja, hinner med det senare.
Nu ska vi iaf gå ut och gå, kameran följer! Och får vi till några fina härliga vårvinterbilder så glutta in lite senare så har jag kanske hunnit lägga in dem.
Ha´De!

Sketen onsdag . .

Fast vädret verkar bli rätt okej. Varit ute på en promand redan nu på morgonen...men jag skulle tro att vi komma hinna med en längre sväng innan dagen nått sitt slut! Harry fortfarande lika duktig, jag blir ju som såå stolt :)
Ja, vad mer ska man hinna med under dagens lopp?
*Städa
*Tvätta
*Vika tvätt
*Lång och härlig promenad ute med Harry!
*Plocka fram något att tillaga ur frysen beroende på vad det blir för middag idag. . .
*Träna - Jo, inget mer vilande, även om jag känner av huvudvärken och öronvärken fortfarande  håller i - Men den ger aldrig med sig så...
Ja, det var väl ungefär allt... Har jag tur kanske jag hinner med några sidor i boken jag håller på att läsa...
image278





OTROLIGT spännande bok - Snäppet bättre än första till och med!


Ja...så därför hinner jag inte sitta här mera idag! Ni får Hade så himla Gött! Kramar!

Imorgon!

Imorgon blir det Pump!
Går inte att vila sig iform heller, skulle fasiken varit med ikväll också...f-n... Jaja, bättre att fått vila en dag...får inbilla mig det iaf...eller!?

Ja...Nej....sitter här och knåpar lite istället...Macy Gray spelas i bakgrunden...precis fått i mig lite lasangerester som var kvar sedan middagen igår - fortfarande lika go´ Så det var mums... Livet är gör bra! Just för tillfället iaf!
Skulle vilja gå ut och gå en längre sväng med Harry...men vågar tamesatan inte ut i mörkret själv...(ja, inte själv med Harry med, men han känner av att jag är rädd och då blir även han det...) Blivit så otroligt skrämmande mörkrädd att det är sjukligt... Må nästan ta och träffa någon som kan hjälpa mig med det....för det är hemskt.... Om ni bara visste....hör och ser saker som jag bara väntar på att ska dyka upp bakom varje knut eller snöhög...! Tårarna kan samlas i ögonvrån....då är det illa...
Ja...måste göra något åt saken det är iaf en sak som är säker.

Men...har ingen större lust att skriva mer heller...så det blir nog God Natt på Er... Hockeyn går på TV.n
Timrå - MODO. . .  Hoppas på seger!
Kika på någon film kanske, och senare ett avsnitt av House! En trevlig kväll :)

Så blir det. . .

Det vi inte gör idag, slipper vi göra om imorgon . . .

Har bestämt mig för att VILA väger tyngst och så får det bli...Någon typ av förkylning har jag i kroppen och det blir inte bätre av att träna bort den...
Varit ute på en promenad istället i friska luften och det gör gott! HARRY ÄR SÅ DUKTIG!!! testar lite nya knep och det funkar som smort! :) Skit kul är det!

Ja....nej....eftersom det inte blir träning så kan jag lika gärna lägga mig i soffan och dega lite till...VÄNNER börjar nu såg jag också....Kul kul!

Ja...så...ni får Ha´De Sketans Gör Bra!

Åh...Fan vad leds jag blir....

PRECIS skrivit ett långt inlägg....och så försvann det.....leds kan man bli för mindre...jaja...här kommer det igen...
Fick mig dock att komma på fler + och - i listan nedan...!!!


Varför kan jag inte bli riktigt förkyld så jag kan få det hela överstökat....det sitter bara i lederna och gör mig så jävla degig och mör.... Orkar fan ingenting! Kan spy för mindre.
Funderar på träning ikväll....och vill inget hellre...men huvudvärken vill inte ge med sig....Sitter som bakom ögonen och håller på att göra mig galen! Speciellt ont gör det bakom vänster öga....man kan liksom bara kisa, annars känns det som om hela ögat ska sprängas! Och känner så fort jag anstänger mig att det bara ILAR illa i hela huvudet... Ja, nu en de synd om mig... huvva då... INTE, bara det att jag blir så leds!
Kanske ska träna, och köra riktigt j-vla spy tungt så det kanske slår nock på mig helt till kvällen... Tro!?

ja....så är det.... Mitt nya uttryck....säger det jämt har jag märkt!

+ och -

+H
alsonten vara bara några timmar under morgonen...
-Huvudvärken sitter däremot i under hela dagen....OCH natten...
+Febern har smygit iväg under nattens gång!
ronvärken håller dock i fortfarande och har gjort i x antal dagar nu...
+Känner mig inte sjuk
-Men är trött i leder och kropp...
+Träning gör en gott! Jag blir gladare och mår bättre!
-Feber gör mig grinig och sur och hemsk att ha att göra med...
+Träning gör en starkare, smidigare, (förhoppningsvis slankar...)
-Glassen mot halsonten gör mig bara större och mulligare...dessutom äcklad efter ett tag... Så Varför undrar man ju...ja...jag vet inte...!?!
+Handleden känns bättre...men har heller inte tränat på ett tag...
-Ryggen känns krokig...
Kanske en promenad ute i friska luften!?
+R
edan gjort, men skadar inte med en till längre promenad!
Jaha... image268vilket väger mest!?

H j ä l p . . .


Ja....så är det....Där kom det igen! :)
(orkade på mig ett leende, kanske orkar med en skivstång också....!? Eller!?)

Ha´de, själv ska jag gå och tjura ett tag till iaf...

Så är det...

Man måste kyssa många grodor innan man hittat sitt svin

Skitdag . . .

I kort och gott är det vad man kan sammanfatta dagen till...Sitter nu här, men kommer inte orka sitta och glo på den här burken heller... Skulle vilja lägga mig och läsa, men så ont i ögonen, värker som bara den i huvudet! OCH så har jag fått ryggskott eller något annat jävulskap! Går som en jävla kratta och ser ut som en fallfärdig fjällbjörk i snålblåst...
Just nu önskar jag mig bara en varm och skön säng...behöver få sova bort huvudvärken... Men, får bli senare, här vankas det Lasange på menyn. Så det är bara till att ställa sig vid spisen! Ingen riktigt matlust, men bor ju faktiskt andra här i huset, vilken äter som en flodhäst!
Febern har kommit smygandes på en också...så man svettas och fryser om vart annat! Ja, VILA är väl vad som står högst opp på schemat kanske! Jaja, så är det!

Nej, har väl gnällt färdigt för tillfället... Får bli mer senare om jag inte avlidit tills dess...

Ha´De

Höjdes ett snäpp...

Dom är med! & Melodifestivalen höjdes ett snäpp i mina ögon! JaJeMEN!
image254

Mina favoriter! Bröderna Själva!
Otroligt grymma!

jo...

Idag är man nog lite smått irriterad...Less på att ge & ge och aldrig få något tillbaka! . . .
Ja....skit i det...så är det...


Ja...idag har man nog varit uppe med tuppen.... dagen började redan halv sex imorse, klev upp, drog på lagårsoverallen och vandrade ut i mörkret... Hade nog det jag gjorde... men det gick bra, men svetten rann!
Varmt var det! Fick mig någon känga ibland, men förövrigt gick det bra. Sedan var det nog bara in och duscha, försöka vila ett tag till...Och hade nog precis hunnit somna när någons telefon började tjuta och ville nog att någon skulle kliva upp, Men denna gång var det INTE jag....men jag som är så lättväckt - ja - tror ni man somnade om...!? INTE, så det var nog till att kliva upp, förflytta den breda in till vardagsrummet....där vi låg Harry och Jag - Trötta! Blev lite längdskidor och sedan lite skidskytte, gick inte speciellt bra....Medaljchans i båda loppen, men....ville sig inte idag heller.
Hoppas på imorgon istället då man ska se det hela live! Min käre Sambo kom nog hem med en biljett!
image253
Han vet nog hur han ska få mig på fall vid det här laget... ;)  ♥Tycker Om Dig
Ja....sen blev det nog nästan hela mass-starten damer också innan det var dags för lágår´n igen... Gick mycket bättre nu...kanske för att man inte precis stigit upp mån tro!? Ingen känga nu ikväll och det tackar vi för! Dom förstod kanske tillslut att det var jag som bestämde! Yhooho! Kul var det...men jobbigt. Bonde är ett tufft jobb! Aldrig någon vila, de e nog jobb för det mesta! Hoppas iaf jag får hjälpa honom fler ggr så han kanske kan få sig en sovmorgon någon dag han också!  Min Pappa

Jaha....ja, annars....inget bloggande blev det igår... Men det blev några timmar ute...& kort . . .
     
Detta är mina Kära! Vad vore livet utan Dem!? Ingen som är så ärliga som de! Dom tycker verkligen om en precis för den man är!
 Trött efter en lång med otroligt härlig dag ute! :)


Sen skulle vi ju ha en lite romantisk middag!
Blev helstekt fläskfilé som sedan fylldes med en röra av mozzarella & pesto
Ungstekta grönsaker & potatis i en bädd av vitlökssmör!
Livets hemlighet - Smör!!!
Såser blev inget speciellt, blev en vanlig bea tills karln och en mumsig tzatziki till mig!
Och så klart en flaska rött till det!
Mmm...Gott var det!

Ja....det var väl det, i stort!
Nu väntar en värdelös melodifestival :/
Men...har ändå hittat mina favoriter som helst klart borde få representera Sverige!
Hoppas Hoppas!

Annars så får ni Ha´de Sketans Bra hörreni!

Helt Otroligt!

Det är det faktiskt.....att Jag lyckas pricka in dessa dagar när jag är ledig. Hur roligt som helst är det!
Man vaknar som med ett stort leende på läpparna när man öppnar ögonen på morgonen och ser hur solen försöker tränga sig in genom persienerna (?) Man skymtar en klarblå himmel och en gnistrande vit snö! Helt klart bland det vackraste ett öga kan skåda!
Ja....idag väntar iaf många timmar ute!!
Ska kika så jag har både systemkameran och lilla digital redo och fulla av batteri! Idag ska det bli kort!
Ni har kanske förstått de - men jag tycker att det är OTROLIGT roligt att fotografera! :) - Så är det!
Jag och Harry sticker iväg, men sällskap tackas ej nej till! Hoppas på Systeryster med familj idag igen! Och karln här i huset slutar tidigt idag så förhoppningsvis följer även han med!

Sedan ska jag nog ner på byn, handla inför kvällens bravader! Fortfarande inte bestämt recept ännu....men det kommer, det kommer - så snart jag bestämt mig!
Göra lite andra ärenden....så i kort och gott - en fullspäckad dag!

MEN SÅ JÄDRA SKOJ!

Jaha, ja, Alla hjärtans var det igår! Blev inget riktigt myspys igår, så det får som sagt bli ikväll istället... med middagen som jag håller på och bestämmer till, ska köpa en flaska rött, inhandla något annat smarrigt att smaska på under kvällens lopp! Hoppas på något bra på tv.n . . . Ej att hoppas för mycket dock!

Ja....nej....ska jag göra allt jag vill idag så är det bäst att sätta bollen i rullning!
Så Ha en bra dag Ni också idag!

Från Mig . . .

image244

Sitter här & knåpar . . .

Får dock inte till speciellt mycket... Och snart ett avsnitt av vänner....då tänker jag nog lämna er!
Sedan har jag inte ätit någon middag annu heller...så det står också högt upp på schemat. . .
Och sist men inte minst så har min kära karl & jag hyrt oss en liten film som vi ska ägna kvällens få timmar åt!
Imorgon är det Alla Stjärtans...får se om något skoj händer...inte speciellt troligt dock... Jag ska iväg och träna efter jobbet imorgon så någon större romatiskt kväll blir det nog inte....får ta igen den på fredag istället då vi kanske ska dricka lite vin och äta något riktigt smarrigt!
Funderar fortfarande på vilken meny kvällen ska erbjuda....återstå att se! Blir det något smarrigt så kommer kanske ett litet recept att kika fram!

Nehe...vad har hänt mer....nästan skurit av mig tummen idag...(mycket för att överdriva jag hahaha)...men ont så in i helvete gjorde det iaf....lite halft öm är den... Ungefär lika allvarligt som när jag klippte av mig handen med sekatören....stavas det så!? Jädrans vilket svung det är i den då....DÄR var det iaf nära att lillfingret åkte (och nu överdriver jag inte ens...)....men gick bra då också...bävar lite inför den dagen då jag lyckas med något riktigt ont....
Ajajaj...

Jo, men då säger vi så då så länge så hörs man!

Kom ihåg Alla Hjärtans (Stjärtans) imorgon nu då....och köp en liten blomma till Din Goa & Kära!
 image242
Eller varför inte ett helt fång!
Där jag jobbar finns det!
& De är otroligt vackra!
image194



Jo men tror ni inte...

Att det har varit bara HELT SUVERÄNT VÄDER IDAG!!!!!
FAN vad jag är glad!!! Helt otroligt roligt att en sådan dag kom bara sådär när man är ledig :)
Grillat som bara den har vi gjort idag! Systeryster med familj kom på besök och grillpinnarna gick varma (hahaha...)
Lite kallt har det varit...men inget som stört mig det minsta....och Harry har klarat av det hela fin fint också....Med västen och strumporna på så är det bara full rulle sedan!
     

image232

Tre helt underbara!
   

Ja...Det var min dag i bilder! Avslutades senare framför tv.n tittandes på Mix-stafetten! Fan också....en bom ifrån! Satt och var nästan helt säker på medalj under de två sista varven.
Jonsson körde på riktigt bra!
A-K lite sämre (men va f*n ändå en stor skidåkare! Jag tycker hon är grym)!
Ferry - Ja....han gjorde det helt suveränt! Så bra kört!
Bergman - Ja...vad kan man säga mer än att det var j*vligt synd på den sista attans bommen.... Han körde på riktigt bra!

Ja....dagen har alltså varit en SKIT BRA dag!!!!
Avslutades också med en mycket trevlig middag
Kryddigt stekta kycklingfiléer
Ris
Grönsaker (sockerärtor, vitlöksklyftor, paprika, körsbärstomater mm) ihopkokta till en stark och go röra
& lite tzatziki till det!
Mmmm mums

Ja...nej, nu ska vi ta Oss en härlig sistaförkvällenpromenad! Kanske få syn på någon älg!? Springer jädrigt många förbi här omkring på lägdorna iaf!

Hade ni Allihopa!

image169Jo....Du Micke...Vad jag är glad att Du är Minimage169


Jo....
image237
också.....inte att glömma!

Hej Hopp!

Harry säger Hej!
image221

Nu har vi varit ute i solen! Tagit några riktigt fina kort på killen själv!
Så jädra härligt väder! Hoppas vädret ligger på topp även imorgon! Isf blir det klick, klick, klick!
Ska lägga in dem lite snabbt bara så får man se om jag orkar skriva något mer under dagen/kvällen/natten!
Annars får ni hålla tillgodo med bilderna!

    

Sen då....ja...datorn jobbar för fullt och laddar hem tre album med bandet Mando Diao . . .
Blir det lite störtskön härlig musik i lurarna senare!

Nej....Nu är det tre tjejer här som jag lovat lite glass....så....hej och hopp på Er!

Dricka lite Te & Sova Sked!

. . .
Blir det väl strax iaf! Nu har man iaf kommit hem efter en lång arbetsdag! :) Men på det stora hela så har dagen gått riktigt smärtfritt & varit skoj! Allt har gått som på räls förutom min förbannade huvudvärk. . . Men inget som inte ett par/tre ipren inte har kunnat ordna åt mig! Så då är man ju som fit for fight igen!
Jaha....nu väntar bara en liten promenad ut i den härliga friska luften & sedan blir det en VÄLbehövlig dusch....en varm kopp te & sedan bara en massa mys med karln och hunden!

Längtar tills jag bara får lägga mig ner med huvudet på ditt bröst & tätt intill och somna så gott som jag kan när jag bara få ha dig nära!
image194

Dags att leverera!?
image219
Ja...men jag är ju lycklig ändå, för jag göra ju vad jag vill!
image151

Ha en fortsatt Trevlig SöndagsKväll på Er!
Imorgon börjar en ny arbetsvecka & det innebär nya tag!
Så - Sov så Gott Allesammans!

Hemma för lunch & Skidskytte!

Jobbar idag! En delad tur så....dagen är inte slut ännu, bara tagit ett litet uppehåll! Har precis ätit och kommer kunna se en efterlängtad jaktstart i Skidskytte ALLDELES strax. . .
Ja, hoppas dagen varit bra! Här blev det som sagt en tidig morgon - Men man tackar alltid till lite extra jobb som ger lite mera klirr i kassan! Behövs ju som alltid det :)
Jaha, nej nu börjar det snart! Och sedan hinner jag nog bara sätta mig i bilen så snart det är klart och åka ner på byn igen!

Så ha en fortsatt trevlig söndag på Er!

Han gjorde kvällen!

image218
Uscha vad jag tycker Melodifestivalen kört ner sig i botten... Men Räddningen kom
Iförd dödens kläder och körandes ett playback-nummer till Haddaways "What is love"
Inte illa med den fina kärleksdikten heller!
Nej....en av mina favoriter av komiker ! ! !

Hmm

Man ska inte kasta spjut i radhus . . .

image217

Nu så -

Har VM-starten gått av stapeln! Förbannat spännande ska detta bli! Dessvärre började det inte så ljust....Men det kan bara bli bättre och jag håller tummarna! Finns nog ingen svensk idrottsman som just Björn Ferry som man unnar en riktigt härlig glimmande Medalj i detta VM! Och givetvis en speciell färg då också!
image208
Nästa helg blir det iaf att se dem live! Hoppas fortfarande på att få åka in och se mixstafetten på tisdag - även om man ser den som allra bäst på Tv.n ändå!
Man blir ju som helt galen,
vågar inte andas när de skjuter,
skriker och hejar här hemma i soffan,
Vill hjälpa till med både armar och ben i färden upp och ner för backarna!
Att något kan vara så jävla roligt! :)

Ja...mer om detta senare. . .  annars började dagen med en längre morgonpromenad! Skönt, inte så fint väder som jag hoppats på även om det är hur skönt som helst i luften! Sedan blev det Längd-Damernas 10 km klassiskt.....sedan Skidskytte-Damernas sprint.
Efter det så tog vi oss en välbehövlig promenad igen! Eller...vart egentligen bara en massa bus i snön. Kom sedan in i tid för att se slutet av Längd-Herrarnas tävling i samma veva som vi gjorde iorning en trevlig lunch!
Och sedan . . .Började ju Herrarnas Skytte!!!
Ja....som ni ser så har dagen varit späckad av sport! Dessvärre inte utövad av oss.... Blir så snart vi känner oss piggare här i stugan!

Ja...nej nu ska vi ställa oss och ordna med kvällsmiddagen! Det blir hemmagjord pizza kvällen till ära!
Så ni får ha en trevlig kväll så ses och hörs man!



Jädrar i min lilla låda!!!

Ja....nu vill jag verkligen till fjällen! Tänk vilken lyx att få komma iväg och tillbringa en skön och lugn vecka med vackert väder/skidåkning/och en massa bus uppe i de vita höga! . . .
Men just nu känns det som om man har alldeles för mycket annat att tänka på - Så mycket att göra och så lite tid!

Men man bor ju som ända ganska fint här hemma också! Bara ta skidorna, gå ut och sticka iväg!

Jag hoppas på kalasväder imorgon! Då ska vi ta många fina kort!
Och sedan är det ju Vm på tv.n så . . .
Ja, man har det man gör imorgon! Men ska bli förbannat kul!

Blir sen middag ikväll, men går bra - fredag! Sedan blir det myspys i soffan! Iaf för mig och Harry :)
Vi tog oss en liten lur nu när vi kom hem! Vissa av oss somnade som ena klubbade sälar i soffan...
Men mysigast av allt var ju att vi låg i en hög alla tre! Min lilla gogubbe (Harry alltså...) Han vill ju såklart vara med!

Nej, men Hallå....Middagen väntar....ska bara fösa upp de två slöfockar som fortfarande ligger och snarkar i soffan!
Ha´De

Nu...

Håller nog min kära förkylning på att visa sig! Öronvärk, halsont och helt otroligt lam i hela kroppen... Men det var väl nästan vad jag önskade....eller inte att bli sjuk - Men så jädra jobbigt med en förkylning som bara ligger och gror och håller en på halster... Så...Ja...
image205
Blir det till att vänta till bättre tider!
Nu väntar sängen...

God Natt på Er!

Så ligger det till...

Eilngt en uneörnskding på ett egnskelt uivtnierset så seplar det Inegn roll i viekln odrnnig bksortnävea i ett ord såtr i, det edna som är vtikigt är att fsötra och ssita bavstoken såtr på rtät patls. Rseetn kan stå hlelur om blluer och man kan ädnå lsäa tetxen uatn porbelm. Dttea broer på att vi itne leäsr vjrae bkosatv för sig, uatn odern som hlehet.


Nej nu ska man iväg och köra lite Pump...kändes räcka gott och väl med ett pass ikväll...

Hallå Hejsan!

Nu är men äntligen hemma efter en lång dag inne i Östersund! Ätit och strax klar för sängen! Imorgon väntar jobbet och Vardagen har kommit ikapp en! Hoppas att helgen blir fin! Längtar lite! Får se om det blir någon VM-tävling för oss under lördag &/ell. söndag kanske!? Hmm, vem vet!
Riktigt sugen på att åka in och kika iaf! Skulle helst in för att se mix-stafetten. . . Får se vad som komma skall!

Jaha, jomen....man har ju klippt sig också! Blev en bobliknande frisyr, och i en mörk chokladbrun färg! Man ser ut som en helt annan Eleonore! :) Skitkul! Stortrivs i det iaf!
Får se när bild på den nya frillan tittar fram på sidan :)

Ja...Sedan har det inte hänt speciellt mycket! Mår lite halvkrassligt...men ingen förkylning har brutit ut så har tänkt köra på som vanligt! Så imorgon blir det SpinC och sedan Pumpen uppe på de. . . Får se om jag lyckas sätta förkylningen i rullning någon gång! Nog så irriterande att ha den liggande på lur som den gör just nu!
Men JO...Har ju träffat lillbusan också! Två stora busfrön och en liten goknul! :)

Nej, nu ropas det här i bakgrunden! Någon film som börjar på tv.n Perfekt att somna till och börja natten med!
Man somnar ju aldrig så bra som just framför tv.n :) Iaf inte jag!

Nej...så Hej och Hallå på Er!

Tisdag Kväll...

Och man gör inte speciellt mycket! Precis blivit bjuden på semla hemma hos far! Gott det är :)
Tränat ikväll också! Tungt gick det! . . . image198Puh...
Och måste ta och kika upp hanleden snarast, det står inte bra till med den stackarn inte! Men så är det! Är huvudet dumt så får kroppen lida!
Iaf så har jag precis fått i mig lite middag! GOTT!!! och Välbehövligt!
Sitter nu och filurar på hur jag ska klippa mig....Har inte den blekaste....
Förslag . . .   Fast med någon chokladmörkbrun färg med lite lila och rött i. . .  Hmm (men vill ju spara ute håret....så lär inte bli denna frisyr....men jag måste bara säga att den är Out standing! Så jädra fin! Busig sådär...precis som jag! :)
Eller . . .  . . .  Men med en lite ljusare brunton....kanske.... Och kanske lite mera uppklippt i nacken...Och kanske ingen lugg....haha...Jo...den tål att tänkas på!

Blir iaf skitkul att komma hem imorgon :)
Antingen ser man ut som Eleonore eller som någon helt annan!
Hjälp behövs!!!!

Äh...nu Räcker det... Ska strax sätta mig och kika på ett helt nytt avsnitt av en riktigt favorit serie - House
Börjar nu kl 21.00
Så har därför inte tid att sitta här mera ikväll! Så Natti natti på er!
Ha en Trevlig Kväll!

image194 Och Du . . .  Min M . . . Jag tycker om Dig ;)

Denna spelas just nu . . .

Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en lång promenad
Jag skulle låta blicken möta andra ögon, i en främmande stad
Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny
Jag är rätt mycket med mig själv, precis som du
Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va
Jag skulle få den tiden över för mig själv, som jag sagt att jag vill ha
Jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom Europa, om en främling lika tillitsfull som du
Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan, om du lämnade mig nu

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams
Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat, som jag varit med förut nånstans
Jag antar det finns nån du skulle ringa, om jag inte fanns

Jag kanske skulle leta upp nån yngre, som en fjäder i hatten
Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du
Jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu
image194
En riktigt fin låt!

* * *
Nu blir det sängen strax! Ska bli skönt!
Ingenting att passa imorgon, bara hoppas på fint väder! För då drar vi ut på skidor!
Hoppas, Hoppas!!!

Jaha....vet ni vad jag ska göra nu :) Krypa till kojs med karln, varsin semla i näven och titta på film! hihihihi . . . .
Perfekt avslutning (tycker ju jag då) på en hyfsat bra dag!
image195
Mmmmm . . . .

Så....God Natt på Er allihopa och Sova Så Gott! :)

Over and Out

Kvällens Middag!

Nyttigt & Gott!

image192



Denna maträtt går inte av för Hackor och är dessutom nyttig och innehåller inte allt för många kolhydrater!

Fina Firren!

(recept i förgående inlägg. . .)

Hoppas Hoppas Hoppas . . .

Men tror nästan att förkylningen kommit ikapp även mig...
Men tycker ändå jag känner mig hyfsat bra! ....Ja...jag vet inte...Bara det att jag dragit på mig en grym huvudvärk!!!
Känner Mig dåsig... !!??


Jaja, det går väl över! Får se hur det känns imorgon! För då är man uppsatt på träning igen! Gick ganska bra igår! Men starkar ska man bli! Men roligare har det blivit att träna med sällskap! :) Kul!

Jaha....inget speciellt att säga idag tyvärr... Jobbat, halva dagen! Sedan handlade jag och strosade runt i lagomt tempo! Semlor inhandlades - får icke glömma att nämnas! Fetisdag imorgon!
Men som sagt - Skönt att slippa stressa någon gång ibland! Kom hem och drog med mig Harry och Syster ut och lekte runt i snön!
Harry kan Puttas!!! Skitkul!

Ja....så det var de... Och nu sitter man här istället....men ska ställa mig och ordna med maten för dagen!
Mm-Mat är Gott! Och jag behöver vekligen få i mig något nu! Så det blir något snabbt och enkelt och suveränt Gott!

Dagens Meny lyder

*Välkryddad Kycklingfilé i stora tärningar
Blandas tillsammans med...
*Fullkornspasta,
*Pesto,
 *Babyspenat &
*Fetaost
*Toppa sedan med en gäng körsbärstomater!
Värm upp som hasigast och sedan...
Njut!

Bild på Härligheten lägg strax in. . . . .

God Natt!

Sista orden innan kvällen. . .

Trött och sliten efter Pumpen.
Men det man gjort är inte längre Ogjort! haha . . .


~ Det man inte vet, Har man ingen aning om ~

God Natt Allihopa!

♥M&H♥

Kallt men Härligt!

Nu har vi grillat! Så mysigt! Och GOTT!!!
Grävde fram grillplatsen här hemma och gjorde en liten soffa i snön och sedan började kalaset!
SkiCross-banan (Ett skidspår med branta små knixar till backar och nedförslöpor med hopp och orgeltramp och RIKTIGT tvära kurvor!) har frysit på sig också så lite åkning blir det! Imorgon blir det ut och kötta järnet!
Men kallt var det ute så lite skönt att komma in i värmen nu! Mätt är man så nu passar sig en liten myspysfilm alldeles utmärkt!

Bra uppladdning inför pumpen ikväll! Jajemen!

Hade Så Göttans på Er så ses man!

♥    image187  ♥

Laddar upp en liten bild på Snyggingen som valp! Här är han inte ens hemkommen ännu!
Så liten så han fick plats i handen! :)

Barn är Roliga!


   - Är Du klar snart? Jag är på G nu!

-
Jag är på F nu!



♥Jag vill alltid vakna upp bredvid Dig♥
Jag ♥ Dig

. . .


Liten Stuga kallas ofta stort Dass . . .



. . . Eller stort Dass - Liten Stuga !

Måtte Jag klara Mig!

Många man har runt om Sig har lyckas dragit på sig detta! 
image180
Den nya influensan som dragit fram! . . . ?
Hoppas verkligen att Jag klarar Mig. Känner mig fortfarande halvbra så! - Vem vet! Man kanske har tur för en gångs skull vad gäller förkylningar!? . . .

Ja....annars händer inte speciellt mycket!
Morgonen började någon gång efter nio imorse...
Klev upp, tog Harry och vi masade oss ut i snöyran! Sedan fick vi sällskap av pappa och syster och började på med vår efterlängtade SkiCross!
Nu blir här åka av! Men måste få till lite mer hopp och orgeltramp!
Tvära kurvor har vi så det räcker! :)
Så sketans Kul att det inte finns! Hoppas bara att det kunde sluta blåsa nu så inte hela alltihopa yr igen...Får man fram med skotern och spadarna imorgon också....Hoppas istället på lite kallare väder så banan fryser på lite!
Harry flög runt som en damtuss....hit och dit....men såg ut att hade det riktigt roligt! Hängde på Oss bra i banan! Får se hur det går imorgon om den hela fryser på....isf....lär det gå bra mycket fortare för Oss :)

Nej...Hockeyn går på tv.n Så....Vi får se om man orkar sätta Sig här något mer under kvällen! 

HaDé Allihopa!

Funderar...

- På att utbilda mig till Brandman! Fast lär bli väldans tufft att bli karl...men okej...brandkvinna!

-
Tufft Jobb, lätt att bli utbränd!

-
Man får ju röra på fläsket!

-
Vi har fläskrea hela veckan!


RSS 2.0