Mmmm

image377

Månadens nästa . . .

Nya köp!?
image376
Skulle gissa på det!

Lite smått lite att göra....

Ja...jag tror det....hunnit ändra utseende på bloggen X antal ggr...
men vad sjutton....vem bryr sig...
Strax dax för lite middag...
Det blir lite lasange med en fräsch krispig grönsallad till!
Perfa!


Ja....inget mer att förtälja dessvärre...
Ni får Ha en trevlig Lördagskväll!

Ha´De

Snart min?!

image375

. . .

image368

Skitfint väder idag!

Fasiken så glad man blir av bara lite sol!
Idag blir det en tur uppöver skogen, hoppas på sällskap, får se hur det blir! Jag och Harry (han har inget val) :) image364
Vi ska iaf ut - Packa lite matsäck och koka åt oss något varmt att dricka, mycket hundgodis och ett glatt humör och ej att glömma - kameran! Idag hoppas jag på lite fina vybilder över vårt vackra landskap!
Men....innan jag börjar göra iordning för utflykten så ska vi faktiskt (Harry och jag) ut och sätta oss i solen och mysa! Blöta ned ansiktet med snö och låta solen bränna :)


Nej....så därför blir det ej mer uppdatering här nu då....
Men om ni är lediga så.....UT I SOLEN!

Hade Så Gött!

Länge sedan sist!

Och jag har hunnit med ganska så mycket! Så tänkte ta och uppdatera litegranna iaf....

Påsken tillbringades på Bästa ställe - Fjällen! Störtskönt väder, God Mat, Härliga utförslöpor :) (på längdskidor) - finns inget bättre ställe att tillbringa tid med familjen på! En helt otroligt härlig och underbar helg har det varit!
     
    
Ja....bilderna talar för sig sjävla, och jag orkar inte sitta så mycket längre :/
En otroligt härlig helg!
image363
Resan hem och en utslagen hjälte :)

Annars har veckan erbjudit lite extra jobb! Alltid bra! Jobbar några timmar imorgon också, så det blir bra! Men börjar inte förens på sena eftermiddagen så hoppas på en härlig dag så man kan ut med kameran och få till lite härliga vårvinterbilder! Var dåligt med fina vybilder märkte jag! Typiskt för det var riktigt fint där vi höll hus!
Annars, ja....har varit till Sundsvall under eftermiddagen idag! Drog en snabbsväng på några affärer.....men sket i en sak! Och fasiken så jag ångrar mig......Annars får jag dåligt samvete så fort jag handlat mig något extra, men nu  mår jag dåligt när jag inte fick med mig detta hem!
Hmm...någon som ska till Sundsvall på shoppingstrå de närmsta dagarna!? Hör gärna av dig! Kanske jag kan skicka med dig en slant och Du kan få göra min dag! ;)

Denna följde iaf med hem! Slippa sitta på en gammal pinnstol!  image302 Skön för ryggen var den iaf!

Jaha, nej nu väntar några avsnitt av 24! Blev hela boxen av säsong 6 som också följde med i shoppingbagen hem!
Trevligt värre!
Ni får Ha en Trevlig Kväll - Det ska jag!


(går inte bra för Timrå ikväll .... Yeah!  image294

kom ihåg . . .

Ja jädrar i min lilla låda... Kokade för lite potatis till nubbesalladen....så var bara att koka mera... Skidorna, eller iaf 2 av 4 par är nerpackade i fodral...vallaboxen och de andra två får hoppa in i bilen imorgonbitti... Ritar  på en karta också för lillasyster som hon ska kunna följa för att hitta åt sig lite påskgodis! Inte duktig på att rita, men va fasiken...hon hittar det säkert....en jädra näsa för godis den tjejen :) Jaha....ja, bilen är fulltankad... dock inte städad varken invändigt eller utvändigt! Typiskt nog....och inte är det städat hemma heller....hade varit skönt att gjort det också innan man åker bort....så mycket roligare att komma hem!
....Men, natten är snart här och Nubbesalladen är inte klar ännu....packningen har inte ens nått en lista på vad som ska med! Enda jag packat och gjort iordning är Harrys grejor! Alltid något! Hunnit med att tränat också ikväll, tränat och solat! Hmm....och blev bjuden på tårta när jag nästan hunnit hem....blev ett trevligt stop! Man tackar så mycket! Gott var det!
Ja....ni ser ju att man har haft det man gör idag....varit till Sundsvall också fram och bak! skjutsade lillasysteryster till tåget...och fan vad leds jag var när jag fick stå på parkeringen och vänta i 25 minuter innan jag ens kom ut på vägen....jävla trafikstock!!! Men lite skönt också på samma gång faktiskt.... var ju inte egentligen så stressad.....bara blivit det nu.....Men annars var det trevligt så snart jag hitta mig till någon affär och började slappna av...Trevligt! Hitta åt mig två tröjor, en ny ryggsäck, strumpor....mycket mer också....men hamnade på en rar liten summa ändå.... hmm ....
Jo....pengarna flyger som nästan iväg.... Ja...nej vad sjutton....hinner inte sitta här mera nu... karta, potatis, nubbesallad, skidor, skidkläder, skidskor, sängkläder, powerbootsen..........ja....och en massa mera....Kommer somna så jävla gott inatt....när jag väl får lägga huvudet på kudden! Ska bli såååå SKÖNT!!!

God Natt på Er!
Kramar och Hade!

Lite träning och några rader i bloggen!

Ja...idag har jag till och med varit iväg och tränat!
Känns som om allt runnit mig ur händerna...men jag tror att jag så smått börjar hitta tillbaka till greppet!
Precis varit ute i vallaboden och gjort iordning några par skidor inför kanske en påskhelg i fjällen! Vore inte helt fel det nu vill jag säga! Låta tankarna flyga iväg ute på de öppna vita!
Jo....träning också ja.....körde ovanligt lätt ikväll....pinsamt lätt egentligen....men bättre att börja på så och ta igen resten lite senare...

Ja....strax vankas middagen....ska bli lite gott med något varmt i magen!

Till mig - Smaklig måltid och till Er blir det God Natt!

hoppas

Nu är det bara att hålla tummarna!

Tack och God Natt på Er!

MODO vann!!! image274

Idag är en bra dag!

Har hunnit med det mesta jag hade planerat....något mer hade man förstås kunnat försöka hinna med! Men duger som sagt gott och väl! På måndag blir det spännande! Jag håller tummarna och hoppas på det bästa! :) Ska bli skoj iaf! Hoppas Hoppas! Tummarna får jag börja hålla redan nu!

Detta ska jag lära Harry!!! . . .    . . .  
Tryck på bilden och se vilken frän hund jag snart kommer ha :)


Nej....nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan blir det ej mer uppdateringen för dagen! Jag har inte riktigt fått tillbaka någon blogginspiration...Så ni får ta det som det kommer!

Tack, Hej och God Natt på Er . . .

Tillbaka . .

Varit lite off ett tag...men börjar hitta tillbaka! Mycket händer helt enkelt!
Har som nästan inte ens suttit vid datorn på närmare en vecka (ännu mera kanske?)...
så uppdateringarna har ju varit därefter...
Nu kommer dom när det känns bra, och just nu känns allt helt bra!
Dock inget direkt av intresse att berätta....kommer väl det också när jag känner att det är okej!

Nej....nu är det strax Hockey. Hoppas Hoppas Hoppas på seger!
image274

Otroligt Härlig Dag!

Vilket väder dagen hade att bjuda på! Inte illa! Helt otroligt skönt! Dagen började med en välbehövlig sovmorgon både för Harry och Mig! Runt tio började vi masa oss upp ur sängen/korgen! Sååå Skönt det var att bara få vara! Sedan blev det en löptur det första vi gjorde! Otroligt skönt det var att komma ut i solen och springa lite!image329
Blev dock en kortare tur, runt 5km, men helt okej att börja dagen med! Passade också på att dra på mig skavsår på båda hälarna....Förstår inte hur jag själv tänker...vet att jag får skavsår det första löppasset...men gjorde ändå inget för att förhindra det...så...ja....
huvudet dumt - hälarna lida...

Sedan tog vi iaf och packade oss iväg till V och Mira för att gå en promenad i det finfina vårvintervädret!
Började med en liten och väldigt kort promenad på sjön, men blåste ganska bra ute på det öppna så vi vände och tog vårt pick och pack och gick bort mot slalombacken....satt nog där sedan i flera timmar i solen och mådde GÖTT!! Helt underbart!
     

Ja...Syskonkärlek på allra högsta nivå! :) Nej, en helt suverän dag har det varit! Hoppas på fler utav det slaget! Jobba imorgon....känns väl okej...men lite trött...Blir nog bra! Nej...vad sägs....nu blir det nog GodNatt för min del!
Upp tidigt imorgon....ska smöja armbågen (gått och blivit något vingel med den också....tror att man snart tar och ramlar ihop!) men med lite linement också innan sovtimmen är kommen blir det nog bra det med!

Natti Natti!

!?

Vad gör man när man inte har något att göra!?
JO....idag är ändå dagen fullspäckad....Men har gjort det jag tyckte var viktigt att få gjort idag....resten kan vänta till imorgon! Perfekt! Nu väntar faktiskt en varm kopp Te och en film på mig här i sovrummet! Känner mig lite små hängig....ont i huvudet.... Så blir skönt med en liten stund avkoppling...för sedan bär det nämligen av till Ås!

För Idag...!!!
Är det ingen vanlig dag, för det är Ingrid´s födelsedag - Hurra Hurra Hurra!!!



Ha den äran Systeryster på din 30-årsdag! Hoppas Du får en alldeles suverän dag idag! Kommer in på en tårtbit under kvällen :)
♥  Jag Älskar Dig Tjejen! Du är min Stora Förebild och Idol! ♥

Citat

"Livet är inte ett problem som skall lösas utan en verklighet som skall upplevas"



Sören Kierkegaard

Jaha...

Nu har ännu en helg gått....och inge klokare har man blivit...Bara glad!

En rolig dag har det varit! Började tidigt, väckarklockan ringde redan klockan halv åtta imorse och man nästan som flög upp ur sängen...in i tv-rummet på med tv.n och kröp snabbt ner under filten! Sedan var det Vasaloppet för hela slanten!! Tråkigt med vädret....måste bara säga det...men det är väl denna tidens "februariväder" - tråkigt nog -
Jaja, men inga hängde läpp över detta! Många glada miner och friska fläktar var det ute i spåren!
Favoriten kom inte längre än till en tredjeplats, men ej fy skam.....gjort ett GRYMT lopp iaf, fatta vilken jävel på att staka han är! Huvva! Grymt starkt av honom! Men måste bara också få lägga in en bild på självaste segraren! Ej att gråta över norsk seger! Var deras Vasalopp iår! GRATTIS!!!

image327Nej, en mycket trevlig dag har det varit!
Sedan har man ju följt Pappsen också, irriterad över att behöva starta så långt bak som i fjärde startled...men åkte nog ganska bra ändå! Det är tjuren och den jävlaranamma som visar sig :)
Med en dålig och ond rygg och dåligt fäste så åkte han imål me armarna i vädret och ett stort HÄRLIGT på läpparna! Inte bästa Plac. men ändå ett härligt minne i bakfickan! Med de förutsättningarna så är en tid på 5.36 helt okej! Får han MVG för! :) JaJEmen!
Och Applåder, applåder fick han :)

Fick även vara med i speakern i Eldris!
"Nu kommer Kjell-Erik Sahlin åkandes, Pappa till Therese Sahlin!". Där fick han sig en extra kick och med ett stort flin på läpparna drog han på utav bara den mot Mora, sista milen!
Heja Heja!
Ja....En bra dag har det varit! Och extra laddad känner man sig själv också inför nästa år då självaste "syskontävlingen" går av stapeln....Vi laddar och har även med oss en alldeles egen stab...Många som komma vara ute och heja på och langa dricka och skrika och gorma! Precis som det ska vara!

Nej...som sagt - en bra dag har det varit! Längtar nu bara tills Pappa kommer hem imorgon så man kan få krama om honom och säga "Fan vad du är grym Farsan! - Jag är Din jänta och Jag om Dig!" :)

Ja, vad tros...sängen nästa eller!? Iaf vad jag skulle behöva och faktiskt första prioritet!
En skön varm dusch och sedan bara få krypa ner under täcket och sussa sött! Mmmm...

......Mmmmm....gott vore det med en varm kopp Citron Te och en klick honung också....ja....det hinner jag med :)
Natti Natti på Er Allesammans!

♥Fasiken vad jag Tycker om Min familj! STORA Kramar till Er Alla! Ni är det Bästa som finns!♥

strax dax!

image326För lite träning! Precis kommit in ut lagår´n och ska till att äta en bit mat nu innan vi drar ner på byn för ännu ett tufft och hårt Pump-pass!
Ska bli gött med lite träning! Sedan blir det en lugn och skön Hemmakväll! Vilket är det bästa efter träning! :) Nej maten väntar!
Ha´De & Hej!

. . .

image324

Don´t Worry....Be Happy

Idag är jag seg! Vet ej varför...kanske bara för att jag inte hade något alls inplanerat utan bara...varit...hela dagen....
Imorgon blir det tidigstart....Vasaloppstarten/sändningen går av stapeln kl 7.30 imorgonbitti och jag lovar att Eleonore komma sitta som klistrad! Gjort i flera år och komma fortsätta med under många herrans år till!
Jag vet inte....förbenat spännande och otroligt skojigt att se, sedan efter några timmar börjar de första åkarna närma sig Mora, Man hettar upp, hejar, skriker och gormar, hoppas på att favoriten komma att få komma imål först! Åh vad jag hoppas! Men många starka namn med, så det blir tufft - Men SÅ spänannde!
Så under sista timman sitter man i soffan starkt framåtlutad, med huvudet vilande i händerna och biter lite smått på naglarna....händer något då gormar man utav bara sjutton och tillslut lyckas man väcka den andra parten här i huset....och som också då mjökar sig upp ur sängen för att se slutspörten!
Hade egentligen velat vara på plats, men få bli nästa år istället! Fasen vad jag hade velat vara på plats :/ !!!Pappsen är nere för att åka han med! Hoppas på att kanske få glimta honom i tvrutan, men tjurig som han är lär man inte se mera än ett blått fartstreck efter honom isf :)...vemvet . . . Vet vet!

Jaha, låtit Er ta del av min morgondag! :) Spännande- både för Er och för Mig! :)
Nej, skämt och sido!
Men efter loppet....ja....då har jag mitt pass i Lagår´n och sedan väntar ett tufft men ack så behövligt pass på Pumpen! Ska bli kulkul!

Nej men uscha så jag skrivit! Har jag verkligen inget bättre för mig!? :)
Jag ska strax ställa mig vid spisen och göra någon typ av middag! Blir kyckling idag....som så många andra dagar...men va fasiken....Göttans är det ju! Inget att klaga på! Men får se vad det blir, har inte den blekaste själv, brukar komma till en som en vindpust (åh, så fint) när man väl ställer sig med huvudet i kylen och ser vad som finns! :)

Nja, man får väl ta och förpassa sig in till köket då mina kära vänner! Så Hej Svejs på Er!

(ska se klart en skräckfilm också ikväll....ja jag vet....man ska väl tamefasiken inte behöva pausa en skräckfilm pga att man somnar, men nog fasiken gjorde jag det igår...helt otroligt! Men måste varit otroligt trött...annars brukar det väl vara sådan fina kärleksfilmer man lägger en blund till ibland...men slog rekord och tog en skräckis när jag ändå höll på....Den var inte dålig....så inte därför....fast visst, har inte hoppat till något alldeles förskräckligt riktigt ännu!) Ja, får bli senare, kanske slänger ett blängöga på melodifestivalen också....några starka namn med ikväll, spännande att se hur Svenska folket röstar ikväll! :) Men jag börjar lita på att dom kan sin sak iaf....så jag är inte rädd :)

Nej men huvva....nu blev det ännu mera....helt galet!
Vi hörs....kanske slänger in någon bild på middagen om det blir något spännande! :)

Ha´De

(måste nästan ta och fixa hem lite Håkan Hellström....hmm...ja....kvällens Måste!)
Mycket späännande och skoj man kan tänka tillbaka på när han hörs i bakgrunden :) !
.....Nej....maten...! Hej!

RSS 2.0