Nattliga funderingar är aldrig bra!!! Och...

Nattliga funderingar är aldrig bra!!! Och de gör en sällan gladare eller mer positiv... Varför kan man då inte bara SLÄPPA allt, och bläddra vidare en sida?! Eller... Riva ut sidan man just där och då fastnat med både blick och tanke på? Nej... Jag hoppas jag är tillräckligt trött för att släppa allt för ikväll iaf, och kunna somna då jag lägger huvudet på kudden! Godnatt hörni!


Kort kort kort kort....... Nu försvinner ...

Kort kort kort kort....... Nu försvinner kalufsen... Denna graviditet tar knäcken på mitt hår... Som i vanliga fall brukar klara ALLT! Menmen... Magen är fortfarande av det mindre slaget, håret blir kort.... Röven däremot växer som aldrig förr... ALDRIG någonsin har jag vägt sååå mkt som jag gör idag :-( Så - vi säger hejdå till den gamla hyfsat vältränade kroppen och HEJ till Fru Päron...!!!


Åreskutan..


Jag har blivit mormor :-)

Spike tog och och blev sympatigravid tillsammans med mig och för cirka en vecka sedan så ploppade det ut ett gäng ungar....och se bara så söta små!
Den vita honan vill jag säga är redan tingad....(Micke - ellerhur ;-)


Vad tycks!?
Visst har hon varit duktig!


Bilbingo ikväll tillsammans med mamma! Om ...

img_6249 (MMS)

Bilbingo ikväll tillsammans med mamma! Om ni undrar vad som hänger över byxlinningen så är det INTE magen.. Utan höger hängpatte!!


Halvvägs!

Och det är något som känns helt overkligt ibland! :)
Att vi nu har gått halva tiden! Hur spännande som helst! Och SKRÄMMANDE :)
I veckan var vi på vårt första ultraljud och fick se den lilla krabaten sprattla runt som bara den!
Det verkar tydligen vara en väldigt livlig liten parvel där inne!
Dock kan jag inte säga att jag känt några direkta sparkar ;) Men inte helt ovanligt att man får vänta ytterligare några veckor för att kunna få göra det!
Äntligen har magen börjat ta form...inte jätte stor, vilket är skönt (nu när man fått veta att allt är bra!)....men vilket antagligen lär ändras inom kort!
Själv har jag annars lagt på mig inte bara ett extra kilo utan bra många fler...och de har satt sig så otroligt tjusigt nog på röven! Hmmm....
Mindre skojigt...men de ska nog väck ska ni se när ´bantningen´ är ett FAKTUM efter denna unge ploppat ut!!
Då jädrar!! Beach 2011 - Då komma Eleonore vara mer vältränad än någonsin tidigare!! Och så ska det bli!

Idag har jag haft min mysigaste dag på länge! Jag har en underbar karl, och som jag älskar honom!
Vi packade picknickbagen och åkte ut mot klipporna och havet och bara myste i solen! Hundarna sprang hej vilt och vi käkade rostbiff och potatissallad med grönsaker i gassande solsken!
...Klipporna ja...kan man ju undra hur jag klarade dem med endast ett ben :)
Som sagt - världens underbaraste karl!!
Benet är verkligen inte bra, men jag hoppas att det är på bättringsväg...måste verkligen träna upp det nu om jag ska orka gå runt och bära på allt detta som jag komma lägga på mig inom kort!
Men ostabilt är det :(

Nej...här sitter jag och skriver...sitter i soffan med datorn i knät och VM-finalen på tv:n
Jag hejar Spanien!!!!! Holland spelar skitfult och det gillas inte hemma här!

Ska bjuda på lite bilder från dagen innan jag stänger ner iaf!
                   
KRAM på Er!


Bilder från kalaset!!


Bara det bästa åt den bästa!


Då har det hänt igen... Har precis vridit ...

img_6807 (MMS)

Då har det hänt igen... Har precis vridit mitt knä ur led igen... Precis som för 4år sedan!! Men lyckades trycka tillbaka det själv samtidigt som jag försökte sträcka ut benet! Alltid något!! MEN - nu kan man inte gå! Förbannade jävla skit! Tårarna rinner och jag svär!


Foten på vår lilla krabat i magen!

img_6807 (MMS)

Nu är detta en mobilkamera bild på ett riktigt foto...så...men titta och njut!! ;) Världens sötaste lilla fot är det iaf! OCH SOM den sparkade!!! Namnförslag är varmt välkommet! Både kille som tjejnamn...då ungen nämligen låg och knep och det var lite svårt att se exakt kön så...bäst att gardera sig! ;) Varma sommarkramar till Er!


Hipp Hipp Hurra!!! Hipp Hipp Hurra!!! Idag...

img_0678 (MMS)

Hipp Hipp Hurra!!! Hipp Hipp Hurra!!! Idag fyller världens bästaste Harry år och det ska vi strax fira med både tårta, paket och en massa bus! Älskade Fina Harry!


Tur vi tog promenaden imorse... För nu ö...

Tur vi tog promenaden imorse... För nu öser regnet ned!! Och åskan är nog på intågande!!! Jag hoppas den kommer lämpligt till när jag slutar... Då ska jag öppna balkongdörren och mysa ned mig i soffan tillsammans med mina Goa smågrisar! Jobbar med andra ord idag... Och är ganska leds just nu... Förstå vad jag hatar energijävularna! Nej... Ladda om med lunch och sedan ta sista rejset innan jag gör helg! Kram på er


RSS 2.0