Ofrivillig vila från gymmet..

Och då är sådant här som gör att man håller humöret uppe...
Mys på hög nivå!
Lösenordsfunderingar...

Funderar om det är en idé...!? Ni är ju en hel del som är in och läser, men jag vet inte vilka ni är...
Och ibland kan det kännas lite sådär , men för det mesta bryr jag mig inte vilka som är in. Absolut inte när det gäller mig själv, Men Zeke hamnar ju ofta i fokus och det är väl det som känns sådär.
Så vad tror ni?! Börja låsa om oss?!
Ni är otroligt välkomna att fortsätta läsa!

Ska fundera en stund på detta och återkomma med ett beslut! Bestämmer jag mig för detta så ordnar vi med lösenord för Er som fortfarande vill hänga med då!
Kan samtidigt vara lite skoj att se vilka ni är - gamla som nya läsare! :-)
Ja, jag återkommer!

Nog om det, idag blev det ett sjukt tungt benpass i gymmet och det känns redan i rövpartiet :-)
Bra!!

Äh... Väldigt trött nu, och en tvätt väntar på att hängas, sängen bäddas...mm mm!

Ska sova på saken och så hörs vi här på samma ställe imorgon! :-) Deal?!

Okej, Kram på Er


Mera mat!!!

Mer mat!!!!!
Mesig början... Men det kan bli något bra!
Mera tid, träning och Mat!
Ser fram emot det.


Godmorgon

Idag är det dags att besöka gymmet igen, efter ett antal dagar med ofrivillig vila...
Ja, egentligen så är alla ursäkter... Just ursäkter... Men tiden finns helt enkelt inte ibland... Eller...jag har helt enkelt prioriterat annat denna vecka!
Om vi säger så... Då har jag rent mjöl i påsen och vi släpper det!
Men idag är det dags!!
Ryggen ska få sitt och jag ser fram emot träningsvärken som komma skall! :-)
Detta får dock bli i eftermiddag... Först ska det handlas, det ska städas, det ska tvättas, det ska lagas mat, det ska sovas middag och då ska jag passa på att styra upp allt inför nästkommande tenta! Den ser jag dock inte fram emot... Jag känner mig inte riktigt ha alla hästar i hagen om jag uttrycker mig så.

Jaja, nej, nu väntar frukosten! Och sedan en morgonpromenad med fluffar!
Vi börjar så! Då brukar allt bli toppen sedan :-)

Kram


Zeke 2 år!

Älskade unge!
...tänk att Du blivit så stor, vart tar tiden vägen!? Tårtorna som redan förtärats...i helgen blir det en till ;-)
Alltså ser  ni, det lyser verkligen bus och lek ur ögonen på honom!
Mitt hjärtegryn och mitt allt!
Tänk va, att jag har välsignats med de två finaste och bästa fyrbenta vännerna och den här ungen! Otroligt :-) Också min karl då...Men han är inte lika söt! ;-) Han är mer - stor och tuff, muskulös och snygg - min bättre hälft!
 
 
Ja...fortsättning på cirkusen följer,eller vad var det jag lovade er!? ;-)
 
Nej men...vi ringde in när cirkusen drog igång...fick råd om att lägga mig och försöka ta det lite lugnt, räkna hur långt tid det var mellan sammandragningarna. Så jag lade mig igen, började klocka, klockan var här runt...05-06 närmare 06 skulle jag tro. Micke ringde och sa att han nog inte skulle dyka upp på jobbet eftersom jag tydligen bestämt mig för att kläcka tidigare än beräknat.
Närmare bestämt dryga två veckor tidigare.
 
Men som sagt...vi klockade och det var inte längre än 3-4 min mellan, så då fick vi råd om att åka in...så jag reste på mig...INTE smart...allt rann ur mig hahahaha. Och magen försvann... gud så liten den blev...Men med tanke på pölen under mig så var det kanske inte så konstigt.
Micke ordnade och plockade iordning grejor, Harry sprang fram och tillbaka mellan mig och Micke. Han verkade orolig för mig och ville att Micke skulle vara där också.
Mynta lade sig på mina fötter och vägrade flytta sig. Älskade fluffar!
 
Ja, iaf, vi kom in och fick ett rum, några timmar gick och helt plötsligt nös jag till liiiiite liite lätt och Zekemannen var ute!
 
hahahahahahaha...öhhh, Neeeh...så gick det inte till. Det där om nysningen alltså :-)
 
Nejmen, vi hade vårt rum, timmarna gick, värkarna blev värre, duschen blev en bra hjälp ett tag. Här någonstans åkte Micke hem också - under pistolhot från Mig - för att låta Harry och Mynta få sig en redig promenad då de vara fått ut och småkissat lite innan vi åkte in.
Micke kom tillbaka och klockan var där runt 12-13 och här sattes lustgasen in.
Något annat än lustgas fick jag inte festa till det på den måndagen...Men det räckte ett bra tag, till den värk där lustgasen kom i otakt med mina värkar och jag trodde att jag dog!
Jag hade svårt att tömma blåsan...kändes det som...och här bestämdes de sig för att tömma mig... Grejen var bara att precis när de stack till och skulle tömma, så kom toppen av värken och lustgasen var helt i otakt... Jag fick alltså ta tömningen och toppen av värken, utan någon som helst hjälp - kalla mig vek - MEN så jävla ont som det gjorde...Det var här jag trodde att jag dog!!
Jag hörde till och med sköterskan säga till sin kollega och Micke att ´Det här var inte bra`...`det här gör ont` ´Eleonore, håll i, det är snart över´ Och sedan blev allt tyst...och jag flög...Det gjorde så ont...att jag bara flög iväg...!
(och ni vet det här med lustgas...tiden blir alldeles konstig...jag vet inte, men för mig med lustgasen så hände allt en liiten liiten stund före de andra)
Ja...jag dog ju där...eller jag trodde ju det..´jag´ lyftes ju från sängen och såg min kropp ligga kvar där nere, Jag greppade i panik tag efter Mickes armar, hans tröja...jag ville inte dö, jag ville hålla mig kvar där på sängen och göra färdigt det jag påbörjat.
Jag såg paniken i Mickes ögon och det var då jag fattade att jag inte höll på att dö... Paniken i hans ögon var något helt annat, jag såg verkligen hur det värkte i honom av att se mig utstå sådan smärta.
...Men värken var över för den stunden och lustgasen började släppa och jag fattade att jag inte var död, utan jag var helt livs levande...men jag förstod på att detta bara var början på mina krystvärkar.
Klockan var nu strax efter 14 på eftermiddagen och det var dags....dags att få ut den där lille parveln som jag gått och gött i min mage under 9 månader.
20 minuters krystvärkar fick jag ta och sedan kom den här lilla parveln ut, och upp i min famn. ALLT det onda släppte och en sådan enorm kärlek brände i mitt hjärta och tårarna bara rann!
Han var ute - vår lille Zeke - 2730g - 49cm lång - och klockan var 14.32 den måndags eftermiddagen - 22 November 2010
 
Zeke - Så fort jag fick höra ditt skrik, känna din lilla varma kropp på mitt bröst, se in i dina klarblå ögon och känna din lilla, lilla hand i min - Så har jag ÄLSKAT Dig. Min kärlek för Dig är villkorslös och Jag kommer alltid att finnas där vid din sida!
Jag Älskar Dig av hela mitt Hjärta.
Jag är din mamma och Du är Mitt Allt!
Puss Älskade lille Vän.

Exakt två år sedan!

Tänk...detta är idag - fast för exakt två år sedan! Jag gjorde världens vurpa på isgatan utanför lägenheten. Gul & Blåslagen och med en illa tilltyglad kropp gick jag och lade mig den natten, och klockan 03.00 (läs inatt) klev jag upp för att kissa... kände mig lite snurrig, och med ett lågt blodsocker så blandade jag mig ett glas hemmagjord svartvinbärssaft och lade mig i sängen igen. Vet inte sedan vad jag gjorde, men blött som fan blev det i sängen! jag knackade på Mickes axel och sa lugnt att 'antingen har jag precis kissat på mig i sängen, eller så gick vattnet'
Micke vände sig inte ens utan låg fortfarande med ryggen mot mig och viftade med handen och sa 'Du har bara kissat på dig'
haha, här kunde jag inte hålla mig, utan skrattade och det forsade ut ett mindre Niagarafall i varje skrattattack att till och med Micke förstod att det var på riktigt!
Han vaknade till på fem röda och sedan var cirkusen igång!

Fortsättning på berättelsen kan vi ta imorgon! För det är ju då Zekeman föddes, ja, alltså för två år sedan - imorgon ;-)
Hehe!

Kram

(Fina lilla magen)


Ego, plufsig och ny tv

I helgen har vi haft besök! Zekes farfar och Agneta har varit här, samt min pappa, Eva och lillasyster Linnea.
Har varit en mycket trevlig helg!
Skratt och en jävla massa onyttigheter både i mat och Godisväg har slunkit ner!
Känns sådär, men jaja... Så är det ibland!
Zekemannen fyller två år den 22.a, nämligen på torsdag - förstå att den här lilla guldklimpen redan funnits i två hela år!
Därför har det varit fullt hus i helgen!
Och det är därför Mormor kommer och hälsar på imorgon, farmor med sambo till helgen och äldre moster med familj nästa helg!
Fullspäckat schema!
Men det är trevligt!

Annars då... Nyinköpt tv till sovrummet! Ska försöka få upp den idag... Kanske imorgon!
Visar bild på det då...

Själv har jag blivit plufsig... Känns som om jag samlar på mig vatten...
I say what??!!
Träningen går Förövrigt bra! Tråkigt bara att det är så svårt att biffa upp sig på en gång!
Men det kommer väl!

Ja...nej jag ska sätta mig och fortsätta med min bokföring! Allmänt skoj sådär... Men ett ont måste! Snart tenta!

Kram och på återseende!


Vill bli biff

Och det är en bra bit kvar :-(
MEN - egentligen, varför ledsen?!

•Det är roligt att träna!
•Det är bra att ha mål med sin träning, för att på så sätt sporra och pressa sig ytterligare!
•Och kanse det bästa... Enligt Sambon iaf, som är glad att jag tar ut mina aggressioner på vikterna och inte på honom :-))


Idag var det bröst och axlar som fick känna på vad hårdträning är för något!
Dessvärre hade jag fumlat med maten idag, och blodsockret var lågt.
Med huvudvärk molande i tinningen är inget att föredra vid träning! Men, med lite påfyllnad så ordnade det sig!

Jaha, så mkt mer att säga har jag tyvärr inte, ikväll blir det fredagsmys både på gymmet och här hemma!
Längtat heeeeela veckan ;-)
Jag ska äntligen festa till det på lite glögg och saffransbullar! Kan bara inte hålla mig längre ;-)

Och Ni - hoppas Ni får en awesome helg!

KRAM


Laddar för gymmet

Dags att peppra lite vikter och må gott ikväll med lite härlig träningsvärk ;-)


...


RSS 2.0