Nya utmaningar

För inte så länge sedan så tog jag mod till mig och gjorde en sak. Vad kan vi låta vara osagt för nu... 
Vem vet, går allt som jag önskar så får ni veta inom kort! 
Jag vet innerst inne att jag är som klippt och skuren för just detta. Jag måste bara våga lita och våga tro på min egen förmåga! Jag kan om jag vill!
Ja... Som sagt... Ni lär bli varse inom kort ifall det går min väg :-)


Annars... Vi LÄNGTAR som bara den till vi får flytta in i huset! Helt sanslöst...vilka vuxenpoäng vi dragit in på slutet! Villa, bil, hund och barn! Kreativiteten sprakar och i telefonen finns en mapp med inspirationsbilder för kommande renoveringar! Det kommer bli en del att göra! Men vi tar det eftersom. För en gångs skull ska vi bo in oss och känna efter vad som passar oss bäst!! 

Idag började föresten en ny resa för mig... Eller egentligen imorgon... 
Imorgon skall formbilder tas och det nya kostschemat skall invigas!
Jag ser verkligen fram emot det!
Träningen ger inte den effekt jag så gärna vill åt... Och det sitter för mig just nu i kosten! Jag behöver hitta balansen i träningen och kosten för att få mina så efterlängtade resultat! 
Mer om det kommer ni också kunna läsa om under resans gång!
Sommaren är snart här... Men ännu är det inte omöjligt att känna sig tillfreds med sig själv under årets lättklädda månader! Bita ihop... Och se till att ge kroppen den näring och energi den behöver! Rätt näring och energi!

Men oj så flummigt inlägg... Men ändå... Ni har lite hintar om vad som pågår!
Skulle ni kommentera så skulle jag ju kanske skriva mera... 
Nej hörni... Klockan har slagit natt... Och mina ögon faller snart ihop utan extra större ansträngning... Så jag säger godnatt och hoppas på lite respons!
Mer info kommer... Så snart jag känner att jag har mer vettigt att ge!

KRAM




RSS 2.0