Nu så -

Har VM-starten gått av stapeln! Förbannat spännande ska detta bli! Dessvärre började det inte så ljust....Men det kan bara bli bättre och jag håller tummarna! Finns nog ingen svensk idrottsman som just Björn Ferry som man unnar en riktigt härlig glimmande Medalj i detta VM! Och givetvis en speciell färg då också!
image208
Nästa helg blir det iaf att se dem live! Hoppas fortfarande på att få åka in och se mixstafetten på tisdag - även om man ser den som allra bäst på Tv.n ändå!
Man blir ju som helt galen,
vågar inte andas när de skjuter,
skriker och hejar här hemma i soffan,
Vill hjälpa till med både armar och ben i färden upp och ner för backarna!
Att något kan vara så jävla roligt! :)

Ja...mer om detta senare. . .  annars började dagen med en längre morgonpromenad! Skönt, inte så fint väder som jag hoppats på även om det är hur skönt som helst i luften! Sedan blev det Längd-Damernas 10 km klassiskt.....sedan Skidskytte-Damernas sprint.
Efter det så tog vi oss en välbehövlig promenad igen! Eller...vart egentligen bara en massa bus i snön. Kom sedan in i tid för att se slutet av Längd-Herrarnas tävling i samma veva som vi gjorde iorning en trevlig lunch!
Och sedan . . .Började ju Herrarnas Skytte!!!
Ja....som ni ser så har dagen varit späckad av sport! Dessvärre inte utövad av oss.... Blir så snart vi känner oss piggare här i stugan!

Ja...nej nu ska vi ställa oss och ordna med kvällsmiddagen! Det blir hemmagjord pizza kvällen till ära!
Så ni får ha en trevlig kväll så ses och hörs man!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0