Jaha...

Nu har ännu en helg gått....och inge klokare har man blivit...Bara glad!

En rolig dag har det varit! Började tidigt, väckarklockan ringde redan klockan halv åtta imorse och man nästan som flög upp ur sängen...in i tv-rummet på med tv.n och kröp snabbt ner under filten! Sedan var det Vasaloppet för hela slanten!! Tråkigt med vädret....måste bara säga det...men det är väl denna tidens "februariväder" - tråkigt nog -
Jaja, men inga hängde läpp över detta! Många glada miner och friska fläktar var det ute i spåren!
Favoriten kom inte längre än till en tredjeplats, men ej fy skam.....gjort ett GRYMT lopp iaf, fatta vilken jävel på att staka han är! Huvva! Grymt starkt av honom! Men måste bara också få lägga in en bild på självaste segraren! Ej att gråta över norsk seger! Var deras Vasalopp iår! GRATTIS!!!

image327Nej, en mycket trevlig dag har det varit!
Sedan har man ju följt Pappsen också, irriterad över att behöva starta så långt bak som i fjärde startled...men åkte nog ganska bra ändå! Det är tjuren och den jävlaranamma som visar sig :)
Med en dålig och ond rygg och dåligt fäste så åkte han imål me armarna i vädret och ett stort HÄRLIGT på läpparna! Inte bästa Plac. men ändå ett härligt minne i bakfickan! Med de förutsättningarna så är en tid på 5.36 helt okej! Får han MVG för! :) JaJEmen!
Och Applåder, applåder fick han :)

Fick även vara med i speakern i Eldris!
"Nu kommer Kjell-Erik Sahlin åkandes, Pappa till Therese Sahlin!". Där fick han sig en extra kick och med ett stort flin på läpparna drog han på utav bara den mot Mora, sista milen!
Heja Heja!
Ja....En bra dag har det varit! Och extra laddad känner man sig själv också inför nästa år då självaste "syskontävlingen" går av stapeln....Vi laddar och har även med oss en alldeles egen stab...Många som komma vara ute och heja på och langa dricka och skrika och gorma! Precis som det ska vara!

Nej...som sagt - en bra dag har det varit! Längtar nu bara tills Pappa kommer hem imorgon så man kan få krama om honom och säga "Fan vad du är grym Farsan! - Jag är Din jänta och Jag om Dig!" :)

Ja, vad tros...sängen nästa eller!? Iaf vad jag skulle behöva och faktiskt första prioritet!
En skön varm dusch och sedan bara få krypa ner under täcket och sussa sött! Mmmm...

......Mmmmm....gott vore det med en varm kopp Citron Te och en klick honung också....ja....det hinner jag med :)
Natti Natti på Er Allesammans!

♥Fasiken vad jag Tycker om Min familj! STORA Kramar till Er Alla! Ni är det Bästa som finns!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0