Välkommen tillbaka!

Yihooo!
Gissa vem som är tillbaka.....forhoppningsvis med extra energi och gladare inlägg...
Tog tillfället i akt och satte mig vid datorn....kände suget....roligt!

Ikväll lagade Min Älskade karl middag - Tackar jag ju inte Nej till! Han bjöd på sina MEGA Burgers! Skitgott var det!
Inte speciellt nyttigt kanske...men vad fan.....Det är FREDAG....Jag är LEDIG imorgon och det firas! =)

Det har det hänt mycket....
Ibland önskar man att man kunde dra tillbaka klockan 7 sek.....förstår ni.....vad hela 7 sekunder skulle kunna göra!

En dag förra helgen ägnande Vi på Djursjukhuset i Östersund - Åkte in Akut på söndagsmorgonen....Harry började nämligen bete sig VÄLDIGT konstigt redan förra veckan, slutade skälla....(hur väckt låter inte det!) Öronen låg ned för det mesta, en riktigt dyster hund hade jag vid min sida och det var HEMSKT!!! Svansen mellan benen och för att inte tala om ögonen! USCHA.........
Ja, iaf så på lördagsmorgonen så kom han in i sovrummet och väckte mig.....hoppade upp i sängen, jag gjorde som jag alltid brukade och gosade om honom.....rufsade om pälsen och kliade honom på huvudet....så helt plötsligt.....SKRIKER han rätt ut! Jag vet inte vart jag tar och vart det gör ont på honom... När jag försöker luska ut var....Skriker han rätt ut igen!
Under dagen låg han mest i knät och skakade och darrade....stackarn! Under kvällen blev både jag och Micke utom av oss av oro och ringde jourveterinären....inget svar.....Inte mycket sömn denna natten, Harry låg brevid oss och bara darrade. Hög temp hade han också.
Tidigt morgonen därpå hoppade vi in i bilen och drog kosan till Östersund och spenderade sedan resten av dagen där...
Harry fick till att börja med en lugnande spruta....önskade även matte kunnat få en.....vilket varken gjorde till eller från när de skulle till att försöka titta honom i munnen och försöka komma på vad som var felet. Han skrek rätt ut fortfarande och vände och vred på huvudet så fort någon försökte kika på honom.

Nästa spruta blev en sövande.....Detta var det värsta....för MIG....Jag visste att det inte skulle vara någon fara med honom, MEN att bara se honom somna ifrån mig på det viset....Ni förstår inte....DET VAR RIKTIGT HEMSKT! 
Tårarna forsade ned för mina kinder och rödögd och med plufsiga kinder satt jag där.....Med min lillkilles lilla huvud i mitt knä.....en mjuk hand smekte hans lilla kropp, få honom att känna ett lugn och att allt skulle bli bra!
Att se min lilla Hjärtevän så hjälplös och rädd, ha så ont......Vidrigt hemskt var det....
Han lade sig ner brevid mig och Micke och somnade sedan lugnt i vår närvaro!
Sedan var det bara för oss att vänta.....vänta.....och vänta!....
Det visade sig att Harry fått en väldigt ful infektion bak i käken, vilken gjorde det svårt för honom att öppna munnen, äta, tugga....men infektionen hade också gått upp mot ena ögat, vilket gjorde att ena ögat stod ut en bit....(Allt detta gjorde ju att hela ena sidan av huvudet vart ömt för ALL beröring!) Även svalget hade fått sig en törn och därav inget skall på min lilla Älskling!
Nu är det medicinering som väntar i flera flera veckor! Mjuk föda bjuds det på här hemma, eftersom tuggandet inte kommit tillbaka ännu....

Tuggleksakerna, strumporna, snusdosorna.....allt skoj ligger på hyllan just nu och samlar damm
=`(

Återigen.....Förstår Ni vad hela sju sekunder skulle kunna göra!!!!......Mycket!

Harry NU....  Ja....som sagt, leksakerna ligger på hyllan.
Skakningarna och darrandet är dessvärre kvar.... Men inte för att han HAR ont...utan för att han inte kunnat släppa NÄR han hade ont!
Det har väl etsat sig fast....
Han är rädd helt enkelt....och är det någon som har tips eller råd vad gäller detta - Mer än Välkommet är det!
Jag vet inte hur jag ska gå till väga för att få tillbaka min Vän. Eller så är det pga medicineringen som han är som han är....Vi vet inte.... Bättre är han, men....rädd....

Ja....det var om lilla bebis!

Annars....ja....jag är leds....pga mycket....Men eftersom jag inte tagit upp detta med personen i fråga så tar jag heller inte upp det här...det har inget här att göra....
Det tråkiga är bara att detta gått ut över nära vänner och det ber jag så mycket om ursäkt för!
Dessutom har jag en förkylning som ligger och gror i min kropp....Vilket verkligen gör att mitt humör pulserar häftigt på BOTTEN!!!

Hmm....Jag som sa så stort att jag skulle komma igen med glada och roliga inlägg...det kommer....kände bara för att få ut mig det hemska också....
Under denna tid som jag varit helt väck....har även min vän kameran varit det....min högra hand....Men även han....hon....är tillbaka och varför inte plocka in några bilder!? Börja om från noll....JaMEN!



Hösten.....är över....och Vintern är SNART här!!!!!! YEAH!!!!!!!!




Avslutar kvällens inlägg med idolbilder på Min Älskade Vän!


Stora Kramar Till Er Alla
Eleonore

Kommentarer
Postat av: Victoria

men herregud vad hemskt!! :,( . . hoppas han repar sig snart så du känner igen honom och han får illbaka livsglädjen. åh..



Fy så fina bilder!!!!! KRAM

2008-11-08 @ 00:28:13
URL: http://virred.blogg.se/
Postat av: Sandra

Men fy vad hemskt.. =/ Hoppas att han blir bättre snart! Och styrkekram till dig. Är inge roligt när det händer våra älsklingar nått..

Kram

2008-11-08 @ 10:17:01
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86
Postat av: Carina

Men fy gumman va otäckt!!Men jag hoppas att lilla vännen mår bättre nu...Ja sådana otäckheter kan stanna kvar allt för länge i grabben, men de ni kan göra är att fortsätta prata me honom,lugna ner honom osv..Ge han mycket healing,smek & kärlek =)

Sköt om er kramiz

2008-11-08 @ 21:42:25
URL: http://cinahsspace.blogspot.com
Postat av: Carina

Men fy gumman va otäckt!!Men jag hoppas att lilla vännen mår bättre nu...Ja sådana otäckheter kan stanna kvar allt för länge i grabben, men de ni kan göra är att fortsätta prata me honom,lugna ner honom osv..Ge han mycket healing,smek & kärlek =)

Sköt om er kramiz

2008-11-08 @ 21:42:44
URL: http://cinahsspace.blogspot.com
Postat av: Linda

Men guud! Vad ni får gå igenom! :/ Har väntat och väntat på ett roligt inlägg, och så kommer ett sånt här... Jag hoppas verkligen att allt ordnar sej så han blir bra igen så snart som möjligt! Jag har tyvärr inga bra råd gällande skakningarna... Att hålla sig lugn och vänta kanske? Tiden läker alla sår sägs det ju... Fy bubblan! Förstår att ni hann bli riktigt oroliga! Och känslan av att se honom somna in, den förstår jag... Det är hemskt! Man tror att man ska förlora dom för alltid! :´( Hoppas att han blivit bättre! Massa kramar till er!

2008-11-09 @ 19:47:02
URL: http://lifeainteasy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0