Vintern är nära & då är detta något att tänka på!

Tio sätt att förbereda sig för vintersäsongen

Detta dokument är till för att påminna alla skidåkare att skidsäsongen lurar bakom hörnet, och för att påminna alla som inte åker skidor just varför de inte åker skidor.

  1. Besök en slaktare och betala honom en hundring för att få sitta i kylen i en halvtimme. När du är färdig kan du sätta eld på två hundringar för att få upp värmen.
  2. Gå till närmsta ishockeyhall och gå över isen tjugo gånger i dina pjäxor medan du bär på två par skidor, stavar, samt en ryggsäck med termos och mackor. Låtsas som om du letar efter din bil.
  3. För att simulera pjäxorna, kan du ta på dig ett par vanliga skor, lägga en sten under sulan samt sätta en tving över tårna.
  4. Köp ett par dyra handskar och kasta bort dem.
  5. Gå till McDonalds och propsa på att få betala femtio kronor för en hamburgare. Se till att stå i den längsta kön hela tiden.
  6. Bind fast ett liftkort i dragkedjan på din jacka, sätt dig på en motorcykel, åk så fort du bara kan och stanna inte förrän liftkortet har fladdrat framför ditt ansikte och skurit det till oigenomkännlighet.
  7. Kör långsamt med din bil i fem timmar - det kvittar var du kör, bara det är mitt i en snöstorm och du ligger bakom en långtradare.
  8. Fyll en matberedare med isbitar från frysen, sätt igång den på högsta hastigheten och låt issörjan stänka ner ditt ansikte. Det är precis som att åka nedför pisten och hamna i utblåset från en snökanon.
  9. Klä på dig så många kläder du kan hitta, och fortsätt sedan med att ta av dem alla eftersom du måste gå på toaletten.
  10. Upprepa de nio ovanstående punkterna varje lördag och söndag.

skrattnet.se


Jag bara ÄLSKAR vintern! =) Och Snön är snart här för att stanna! Önskar bara det kunde bli några kallgrader också!
Inte roligt ute på vägarna nu =/

Nu blir det . . . GodNatt på Er!


Kommentarer
Postat av: Victoria

Hör bara av dig när du kan, jag lägger ju upp dagarna lite som jag vill nu så jag kan nog när som helst =)

Kra!

2008-11-16 @ 22:07:38
URL: http://virred.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sjukt kul! : D

2008-11-16 @ 23:09:48
URL: http://kulanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0