Inlägg utan Pålägg....

Hejsan!
Är sugen på lite updatering =)
Idag har huvudet inte riktigt varit på rätt ställe....hmmm....ja, ibland brukar det faktiskt sitta där det ska! Även om det inte är ofta!

Precis varit ute på Kvällspromenaden med Harry, uscha så härligt det är att känna de lätta regnstänken mot kinden, mörk och kusligt är det efter vägen och man blickar bara framåt så man har lamporna att följa! Harry gjorde en avstickare ner i diket under promenaden....jag fortsatte bara och antog att han skulle komma springandes efter! Men när jag såg att han blivit riktigt upptagen av något och inte brydde sig om mig det minsta så tänkte jag ge tillbaka med samma mynt =)
Fortsatte framåt tills jag nådde bakom en lada intill vägen, hukade mig ner i gräset och var knäpptyst! Efter en ganska kort stund (När han inte hade koll på mig längre!) Hörde jag hur han satte fart mot mig....Men han dök aldrig upp...(Hade gömt mig ganska väl)...Så jag reste mig och kikade runt lite....så ser jag det blinkade halsbandet en bit in på läggdan fara runt som en pingisboll =)
Då letar min lillkille för fullt efter Matte! Ropar en gång och jag ser hur blinkandet stannar upp för en kort sekund och sedan kommer det i full kareta mot mig! Älskade lillgubben min! Blev mycket bus och stoj när han dök upp vid min sida!
Sedan gick han nog där.....sida vid sida resten av promenaden! Är så stolt över killen min! Han kan om Han vill!
Så roligt när man ser och märker hur gärna Han vill göra rätt och göra mig Stolt och glad! Så roligt att Se hur Han mallar upp Sig och blir en stolt stor kille!

Ja, Fick Ni en liten Story där också! =) Annars, ja, jobbat idag, som sagt, vart en ganska tung dag eftersom jag varit helt slut i skallen....
Blev inte Två träningspass ikväll - Blev bara Spinc, vilket räckte gott och väl efter en dag som denna! Men ett sjujäkla roligt spinningpass blev det! Vilken ÖS, Vilket gäng! Då är det roligt att sitta där framme på scen och hojta! OCH JAG GILLAR ATT HOJTA! =)

Imorgon väntar Jobb igen....förhoppningsvis blir det en bättre dag och Jag är piggare än den Eleonore jag varit idag!
Blev iaf bjuden på en suverän Lunch idag utan cheferna! Helt klockren, Verkligen tummen upp - DEN middagsrätten kommer stå på vårt köksbord i helgen!

Jaha, vad mer ska jag skriva.....
Satt och tänkte faktiskt.....Det verkar vara ett gäng som kikar in här lite då och då.....
har Ni inget Ni undrar över.....Något Ni vill veta mer om....Se mer av.... Skriv det.....Jag vill Ha något att svara på! =)

Vet Ni.......JAG LÄNGTAR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ TILL VINTERN NU!!!!


Nej.....Dags att hoppa in i Duschen och sedan dyka ner i sängen! Karln är påväg hemåt (längtar tills han dyker ner hos mig), Hockey ikväll och Han drog iväg upp till Övik!
MODO vann!!!!! SÅÅÅÅÅ jävla GÖTT.
Sorry Timrå och Sorry N som får lov att utstå säkert mer än jag någonsin kan tänka Mig nu under resan hem!
Men Du är inge bättre Du.... =) Så ska inte tycka synd om någon av Er! =)

Bjuder på Två höstbildern innan jag avslutar och stänger ner datorn för kvällen!

STORA GODNATT-KRAMEN PÅ ER!

(Kom ihåg nudå.....Jag svarar gärna på frågot och tycker det vore superroligt ifall det är något Ni vill veta mer av, Något Ni vill Jag ska skriva mera om eller  Något Ni vill jag ska visa Mera av =)

Kramen

Kommentarer
Postat av: Kickan

Tjena! Hugaligen vilka fina foton du tar hela tiden! OK här är min fråga: Vad gör du nu för tiden? Är du bara på blomhandeln? (Såg dig i tidningen med ju!)Eller jobbar du nåt på hemtjänsten med? Blir det nå Ö-vik eller har du nån annan plan för framtiden? kram!

2008-10-02 @ 23:04:32
Postat av: En beundrare

Har surfat runt på nätet och hittade din text. Ja Harry är ju en riktig goding och fina bilder därtill - huhhm undrar just om historien. Gårdagens hockey kul näee Luleå förlorade ju! Det går utför med sporten - tja vem vet. Ne nu måste jag fokusera på jobbet - Inspirationen idag svag - fokusera nu - kan ju vara svårt när man har tankar på annat håll!

Ha det!

2008-10-03 @ 10:43:24
Postat av: V

Jag längtar oxå till snön! Hur mkt som helst. Men de är ganska nära nu =)

Den där kottbilden känner jag igen ;)

2008-10-03 @ 11:31:23
URL: http://virred.blogg.se/
Postat av: V

http://tricolordogs.wordpress.com/2008/09/20/fir-cones/

2008-10-03 @ 11:33:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0