Ryktet stämmer

Ryktet har nu även nått Örnsköldsvik! Att familjen Fredholm-Sahlin ska utöka! Och denna gången blir det inte en till hund utan en liten bebis! Och, jajemen, ryktet stämmer!!! Magen har börjat växa lite... Även om det mest ser ut som om jag ätit alldeles för mycket på slutet ;-) Vi håller nu alla tummar, tassar och tår för att allt går vägen och att Harry & Mynta ska få en liten sötnöt att nosa på under senhösten! Så... Då har jag lättat mitt hjärta! ;-) Kram och Hej!

Lite att göra just nu...

Har nästan precis klivit upp, varit ut på en snabbare morgonpromenad med hundarna! Precis pratat med veterinären, då Harry dragit på sig ögoninflamation under helgen och som nu smittat sig vidare till Mynta! Alltså komma dagen bjuda på ett veterinärbesök! Själv skulle jag också behöva uppsöka läkare då mitt huvud snart tar knäcken på mig! :-( Jag börjar faktiskt tro att problemet sitter i all elektronik... Kanske allergisk!?!? Hmm... Hu skulle inte det se ut ;-) Annars har jag drömt en hur sjuk dröm som helst inatt... Eller snarare mardrömsliknande! Något som är vanligt förekommande för mig just nu... Inatt var det iaf så att jag befann mig hemma i Håsjö! Och det började med hemsk storm... Som sedan blev till en STOR och hemsk tornado! ... Det flög husvagnar tillsammans med bilar i luften, hus lyfte från marken... Nej, nu låter det bara löjligt... Så vi slutar där! Man skulle varit med! Nej...nu ska jag fortsätta mysa med Harry och Mynta, äta mig någon frukost och vila en stund innan det bär av till veterinären! Bäst att ta tillvara på de lediga dagarna! Vem vet... Imorgon kanske det är dags för jobb igen... En heldag... Segt som fan! Speciellt när man önskar man gjorde något nyttigt istället! Så... Nu tänka positivt!!! Yey!! Kram och Hej!

Jag är verkligen helt värdelös...

på detta med att blogga numer...
Det är inte det att det inte händer grejor... för det gör det...mer än vanligt faktiskt... :)
Men det tar vi som ett senare kapitel...
Men vad gäller bloggen så tar jag mig helt inte tid att sätta mig ner och skriva...
Det känns tungt...jobbigt och ibland känns det verkligen helt onödigt...tråkigt nog...
Jag har fortfarande inte hittat igen Photoshop-skivan heller så det blir ju som VÄLDIGT torftigt vad gäller bilder...och bara det är ju ganska tråkigt...en blogg med bilder är roligare än en utan!
Så är det bara!

Mynta har vart till veterinären idag...och hon har vart otroligt duktig!
Nu hoppas vi att provsvaren visar att alla värden blivit till det normala och blodprov sedan är ett minne blott!
Mynta är det iaf inte direkt något fel på! Hon har verkligen tagit vårkänslorna på allvar!
Hon är verkligen överallt och ingenstans!
Tur att jag har Harry om håller ställningarna! :)

Annars...ja...som sagt, det händer grejor...och vissa är roligare än andra!
Men så är det väl alltid!?
Vad gäller jobb så är jag VÄLDIGT leds nu...önskar verkligen att jag kunde få börja läsa HÄR och NU och sedan skita i allt annat...
Jag vill verkligen sluta strutta runt och egentligen ha noll koll på läget...
Jag vill göra någt för min egen skull...något jag trivs med och tycker är intressant! Hmm...ja...lycka till säg!
Jag vet att jag inte för allt för många inlägg sedan skrev att allt var toppen....(detta inlägg är nu ett bra tag sedan)
Men saker ha visat sig vara annat än de borde. Jag trivs inte...så enkelt är det väl bara! Och varför hymla med det...Men jobba bör man...annars dör man!? Så är det ju också!
Ja, vi får se hur det fortlöper...jag ska iaf helt klart börja kika upp olika studeramöjligheter...!!
Och verkligen rannsaka mig själv för att komma fram till vad jag verligen vill jobba med!

......Ja....Sedan vill vi hitta något större också....ett drömhus, med drömläge för en billigare penning vore ju helt underbart....MEN...hur ofta händer det!? Det skulle iaf sitta som ett smäck!
Fan vad negativ jag känner mig...sorry för det!

Men jag tror vi säger så för denna gången och så hoppas jag att jag har något spännande och roligt att berätta för er nästa gång jag bemödar mig för att logga in :)

KRAMAR på er iaf!!!
Ha det så gott och må bra!


RSS 2.0