Sova!

Det ska bli otroligt skönt att lägga sig nu! Välförtjänt!!
Jag hoppas verkligen inte att influensan sätter klorna i en....kommit igång så bra nu...vore riktigt tråkigt att tappa det...! Kände under träningspassen att kroppen inte kändes riktigt hundra, Värk i lederna...Och handleden ska man inte ens tala om! Men så är det! Härda kroppen!

Ja, inte så mycket mera att säga idag...Önskar jag kunde skriva något lite roligare....men roligare än såhär blir det inte idag tyvärr!...

Hoppas nu bara på en fin helg, inte alls för blåsigt, utan fina vinterdagar! Isf blir det lite grillning vid jaktkojan! Ska blir roligt!

Ja...satt fint,
Klänningen är kvar på galgen och
Täckbrallorna på fastän jag jobbar inomhus!
OTROLIGT sköna att gå i!!!
Och är man lite trött på morgonen så är det så skönt att bara hoppa i dem och sticka!

God Natt på Er!
Här väntar iaf sängen!
/E

♥E♥M♥

Nattinatti...

          
                          
Jaha...ja...då var det kvällen då! Snabbdusch nu så...sängen nästa! Ska bli förbannat skönt ska jag säga Er!
Fått problem med handleden nu igen....förstår inte....inte gjort någonting som kunnat orsaka detta....något fel är det! Satt i soffan och läste tidningen när det bara högg till på översidan....och sedan har värken suttit i hela kvällen, börjat svullna på t.o.m! Mycket konstigt!

Nej som sagt....varit en SUVERÄN dag idag!!! Och kikade ni på förgående inlägg så lär ni förstått vad jag pratar om!
Är riktigt glad att det var denna dagen till ära som det var så otroligt vackert väder! Imorgon är det jobb, tors-fre, sedan helg igen! Man har det inte illa hörreni! :) Men det blir en lång dag imorgon....lär inte komma hem förän någon gång efter åtta... jobb-och träning står på schemat innan hemresan! :)
Blir gör Bra!

Nej hörni! Nu jag göra mig klar för sängen! 

HaDe

         ♥ "I wanna grow old with you" ♥

Bilderna talar för Sig Själva!

image177

Vi har Haft en Helt Otroligt BRA dag!


Nu ska vi ta och kura ihop Oss i soffan och bara mysa!
Hoppas Ni haft en trevlig dag i Solskenet!

/Eleonore

Men Hallå Hejsan!

Här sitter man då på morgonen igen....jaja....förmiddagen...
Tänkte lägga in en före och en efterbild här i luckan...men...ångrade mig igår vad gällde klippningen och därför blev det ingenting av med den. Hade inte tid hos min rätta frisör - hör så löjligt - Men så är det :) Var iaf in till henna och bokade in en tid nästa onsdag ist! Blir superbra det! Ska jag nu göra något helt annorlunda mot för vad jag har så känns det bra att gå till någon som känner mig...annars kanske det blir helt kajko...
Men nu har jag ju bara ännu mera tid att komma på hur jag ska göra! :) Men i slutändan blir det frisören som ger helt suveräna förslag och tillslut bestämmer och jag håller fullständigt med! Hon kan det där mycket bättre än mig! Så nu längtar jag till nästa vecka då ist.....Hmm....

Men vistelsen i Östersund var mycket trevlig - Suveränt God Middag - Tacka syster för det! Och resten av kvällen var riktigt rolig! Det gör vi om - Första Mars!
Och under dagen hann vi även med att shoppa lite nya prylar...
Jag ett par nya jeans och en så otroligt snygg tröja! Så himla mysig och go! Sedan blev det födelsedagspresenten till karln här i stugan! Ett par riktigt fina och (måste vara otroligt) sköna, täckbyxor! Så....ja....handlade gjorde jag! :)
Men fick en väldigt fin present jag med! En riktigt fin jeansklänning. Av Karln min!  ♥ Tack
Alltid roligt att fylla ut garderoben lite!
Frågan är bara när man ska fnissa upp sig och bära det...Har börjat blivit så trött på mornarna så jag tar på mig det som går snabbt och sitter ledigt och löst! Ja...ordnar sig väl det med! Förstår bara inte att jag blivit så seg!

Ja....som sagt - tog och skrev nu på morgonen eftersom att resten av dagen ska vi tillbringa ute! Skidorna är framplockade, Matsäcken packad, kameran laddad och strax ger vi oss ut.
Tänkte att någon grad mildare kunde det få bli innan bara!

Så får se om vi fastnar på något kort....isf....så får ni kika in senare för att glutta!

Ha´De Göttans

* * *

God Morgon allesammans!

Här sitter man vid datorn på en måndag morgon....hmm....
Strax väntar jobb - blir en kort dag idag....sedan blir det hem för att packa och hämta hunden! Åker in till Östersund senare i eftermiddag... Ska klippa mig imorgon....Har bara inte den blekaste aning om hur eller vad jag ska göra... Vill göra något så det vekligen syns att man gjort något....Hade detta varit för kanske ett år sedan...ja...inga problem....bytt färg, frisyr direkt...Men förstår inte - Jag har blivit så jävla feg....fan håret växer ju ut igen :) Ja....det återstår att se vad Eleonore tar sig för imorgon...
Har kikat på några frisyrer....så har lite hum om saken...men.....färg....
Ja....som sagt....återstår att se!

Nej hörni...nu Väntar Jobb!

Ha´De!

image169D.G.M.L.Ä.N.Aimage169

Usch så Härligt!

 
 
 

Idag har varit en Riktigt bra dag! Rödblommig till tusen om kinderna och skitglá!
Harry tyckte vädret var toppen och turen vi varit ute på likaså!
Kutat runt som en galen höna och busat som - ja - jag vet inte va...
Så roligt det är att man fick en sådan dag! Hoppas morgondagen blir lika fin om inte finare! Isf blir det verkligen grillning och hela köret!
Nu ska jag bara ner på byn en snabbare sväng, köpa något gott kanske!? :) Nej men ska iaf se om det finns någon rolig film att hyra! Sedan blir det inte mkt mer ikväll....Först Hockeyn....senare....bara krypa ner under täcket och mysa framför en bra film!

Ja...så....under tiden jag kommer på något mer att skriva om så får Herrskapet ha en Trevlig Lördagseftermiddag!

HA´Deeee

GLAD!!! Över vädret!

Idag blir det en tur ut på skidorna.

Harry och Jag - Jag och Harry!
Lugnt och fridfullt, bara en massa mys!

Ni får Ha´de så Gott så hörs man senare....kanske med lite snygga vinterbilder!

Snabb Blogg...

Om ingenting....har nämligen inte mycket att förtälja idag! Trött i varenda muskel....mör....hoppas verkligen inte att jag har någon förkylning som ligger och gror i kroppen...

Jaha....

Det vi inte gör idag....slipper vi göra om imorgon...

Tror inte det blir med blogg för lilla Eleonore ikväll - men - ska aldrig säga aldrig...kan råks på att sätta mig här igen!

Så...På återseende!

Mycket man inte Förstår!...

Har funderat på det här med "Bloggandet" under dagen....
Är Bloggen ett ställe där man kastar skit på andra....ett ställe där det är lättare att Säga saker, Skriva elaka saker som man inte vågar säga face to face...

Tro Mig - Jag tycker att detta är en suveränt möjlighet för Oss Människor att yttra Oss fritt....
även om inte precis min blogg ligger just på den nivån... :) Men själva poängen var att...
Jag tycker inte man behöver göra det på Fel sätt eller på bekostnad av någon annan!

Iofs blir det ungefär samma sak här....men jag nämner inga namn alls och inte vad saken gäller....
Man läser ju bloggar hit och dit överallt....Tycker bara det är tråkigt att folk kallar andra människor för så elaka saker! Själv använder jag min Blogg till att berätta om min vardag - Det jag känner att jag vill berätta - Lägger jag in bilder....rådfrågar jag om någon annan än jag är med på bilden, är det en bild på Hunden....Ja, men det är min hund och jag bestämmer! Men man bestämmer inte över någon annan, lämnar ut någon annan som inte bett om det! ...

Ja....nog om det....De som har någon synpunkt på detta - så välkommen att skriv...är det till mig så skriv det till mig....
Samma som det gäller alla människor!



Nej....vi sätter en liten pinne emellen här nu....

Idag har man jobbat - som vanligt :) (jaja....vet att jag har det ganska bra ändå...ledig ganska mycket :)
Men idag har jag iaf jobbat och imorgon också!
Dagen började med en riktigt förbannad Eleonroe....
Vädret som såg ut att bli TOPPEN - och var det säkert HELA förmiddagen...iaf...!
Ja, iaf under förmiddagen kliande det i benen....

*En skidtur idag ut på sjön och bort över skogen hade inte varit helt fel! En liten ryggsäck packad med någon god frukt, lite varm saft, MASSVIS med Hundgodis och ETT GOTT HUMÖR!*
En perfekt vinterdag - Men vårt väder som är nu....höll inte speciellt länge...Vi måste verkligen börja tänka på Miljön...Man gör ju inte det....Fan vad man är dålig på det! Man borde få en riktig känga uppsparkad i röven och börja fatta något!
Förstår man det själv så har man iaf nått en början!

Nej....blev en massa gnäll där med....



Vad ska Vi skriva här då!? Inte en blekaste - Skulle vilja skriva in en rolig historia...men kommer ju fan aldrig ihåg några när man väl sitter här....Och dom jag kan....skrattar jag bara själv åt... *asg*...Så det är ju inte direkt någon mening!
....Ja....tränat har jag iaf gjort idag....TVÅ pass...skulle egentligen säga ifrån mig anmälan till Pumpen (Så otroligt seg och trött i kroppen imorse)....men det blev ist en anmälan till Spinc....OCKSÅ!
Man är måttligt MÖR i kroppen nu....Ramlar snart isär, igår blev det nämligen lite styrke på gamla kullsta också tillsammans med Sambo - Tungt gick det - men bra ändå för att vara första gången där på vad som kändes som en evighet! Men riktigt Roligt var det! Träna tillsammans - Gjorde vi i början - Går som lite lättare när man har något snyggt att titta på ;)

image169 Puss till Dig image169

Ja...jag har iaf precis fått i mig en gigantisk portion med Pasta och Köttfärssås - Perfekt träningsmat och -
USCHA så GOTT DET VAR! :)

Tack Tack!

Nu väntar en promenad med lillkillen här hemma....och sedan står sängen och lyser tom här i sovrummet....tror jag ska gå och göra´n sällskap!

Ni får Hade så Ses & Hörs Man!
/Eleonore

. . . . . .

Min M -
image167

Friskt Ute Idag!

image164 Lite kallt är det....  image164

image157

   

image163

Och är det mellan 15-20 grader kallt ute...då är inte Harry helt förtjust i att vara ute speciellt länge....
Förstår man ju med dom små tassarna! :)

Men med västen på och små barnstrumpor fast-tejpade på tassarna så gick det som smort!
Harry for runt som en galning....helt spritt språngande galen och snön YRDE!
Han e ju som sagt lite halvgalen... :)

Gick in över skogen precis här utanför skogsknuten, olika djur springer förbi där hela tiden....och med Snoken nere i backen och nästa sekund uppe luften så var han på G.....ut och jaga rävar..... Men stack inte som tur var....Lyssnade för en gångs skull på Matte och stannade kvar!

Men som sagt - Kallt var det och turen blev ingen längre....Får ta igen det så snart det blir lite mer behagligare vinterväder! Ska ju bli riktigt fint vinterväder nu torsdag-fredag....synd att det är dom dagar man jobbar...men hoppas att vädret håller i sig framåt helgen också!
Vill slippa sörjan, men också de dagar man inte kan gå ut innan näsan frusit ihop...
Saknar den riktiga vårvintern - Finns inget så fint som att få åka ut på ett par skidor på sjön och i skogen en riktigt fin dag! Snön gnistrar och Solen skiner för fullt! Ta en skoterspår och bara åka!
Längtar tills Jag och Harry kan ta en sådan riktigt härlig vintertur!

Ja....mer har jag nog inte att berätta just för tillfället...kanske blir någon historia framåt kvällen...när man börjar blir trött brukar man komma på det mest konstigaste och roligaste....får ta och sätta mig vid datorn då ist...

Nu väntar en varm kopp te och en smarrigt god smörgås med störtgod Brie och en skiva tomat!

Ha´De Sketans Gör Bra.


Hemskt...

image156

Läste precis....

Personligen tyckte jag att han var en otroligt duktig skådespelare.....synd på en sådan ung människa.

Tjoho!

Detta är vad man kallar LUGNET FÖRE STORMEN!

Ikväll ska man mumsa i Sig Schwarzwald-tårta från det mysiga lilla kafét Rosengård nere på byn -
Tårtan såg helt out standing ut! ....och kakor - bullar.....Ja, bara en massa onyttigt!

Precis ätit en liten Födelsedagsmiddag!

Blev Hasselbacks potäter idag igen :)
Och välskryddad Fläskfilé
med mumsiga kantarelli i konjaksås

Mmmm....jammi!

___________________________________________________________

Ja, annars har det varit en ganska stressigt - försökt hunnit med allt man ska inför en kalas såhär - städa - plocka undan kläder som ligger överallt - damsuga upp råttorna under sängen.
Packetera paket...

Men dagen har gått som smort, så ska inte klaga hoppas nu bara på en trevlig kväll!

Imorgon blir det sjön för våran del - Jag hoppas verkligen på störtskönt väder!
Då följer kameran, skidorna på, något gott med i ryggsäcken
EN HELDAG MED ANDRA ORD!
Men en heldag ute blir det i vilket fall som helst - nja....är det 20 grader kallt så får vi väl tänka om -
Men idag har det inte blivit mkt lek här hemma, inte ute iaf, tyvärr...och det har man dåligt samvete över eftersom man är ledig!
Stackars Harry...
Men Ledig imorgon också, så vi tar nya tag då!

Nej hörni....nu ska jag inte sitta här och dega längre! Men ni får hade så bra!
Själv ska jag gå och mumsa tårta :)

Ha´De

Hurra Hurra!

Idag är en speciell dag! :)

image154

image155

♥Du betyder SÅ mycket för Mig♥

Nytt Igen...!

Ja...man e ju för rolig....men det är ju ganska roligt också...! För Er med...som får något nytt att kika på varje gång ni tittar förbi :)

image151


Jaha....ja....här händer inte mycket....bitande kyla ute....inte speciellt kallt, men med vädret som varit så är man inte van... Precis varit ute på en litet tur med Harry! Och ska nu precis till att laga Oss någon middag...men fastande så klart till vid datorn en liten sväng innan!


Nej har nog inte så mycket mer att nämna...tyvärr...eller skönt kanske!

Ni får Ha´de!

//Eleonore

Snyggingen Själv!

image149

Fin, fin kväll!

Kvällen började med ett tungt träningspass på PTT! La på något extra på någon övning....men annars så blev det relativt lätta vikter... Fortfarande lite knakig i min högra rygghalva och skuldra! Man grinar lite illa när det tar åt och gör ont på "fel sätt".

Men sedan har det varit en TOPPEN kväll!

♥Den Bästa av Sällskap♥
En riktigt bra actionrulle på tv - med en av mina "favorit gangsters" - Jason Statham. En Häagen-Dazs i näven, liggandes under täcket i soffan! PERFEKT!
Vad mer kan man begära!?
Sedan blev det till och med lite goda kex och ostar!
Va... - Vardagslyx om något!

Nej.....nu ska jag ta och krypa till kojs, imorgon väntar jobb! Men hoppas det blir en lika fin dag som denna, isf ska jag och Harry ut en sväng efter jobbet med skidorna på sjön!

Jo.....God Natt på Er!

Vinter, Vinter....Härliga Vinter!

   
 


Det är inte helt fel med sådana dagar som denna!
Man mår så bra och är så glad!

Nej...hemskt att man gått in och satt sig vid dumburken....men ska inte sitta här längre heller...
skidskytte på tv.n så..
Hej!

. . . . . . . .

image139

__________________________________________________________________


Är lite rastlös ikväll *skratt*.....märks nästan på ALLA min inlägg...Men roligt att sitta och mixtra och dona!
Men då är det roligt om man kan glädja någon annan med sina inlägg....
Läs detta och ta åt Dig!
:)
♥Jag tycker om Dig så Oerhört Mycket♥

Nje....Nu ska jag fortsätta dona och skojsa här framför datorn ett litet tag till....
Sedan blir det myspys i soffan framför en film med mycket gott att snaska på!

/Eleonore


Porträtt

image138

Maten är i ugnen....

Och jag passar på att hylla denna Kille

1 bom på 4 skjutningar

image136

__________________________________________________________

image137

- Min egen rubrik på loppet?
"Chockseger av Ferry kanske", säger segersvensken till SVT.

-
Men vi tycker annat och säger att detta var ganska väntat!
___________________________________________________________

DETTA är en HÄRLIG KILLE!
___________________________________________________________

Många tassar små...


image135image135

M - till Dig

image134

Lördagkväll....snart!

Ska strax till att börja med maten....tror jag...eller kanske gå ut och gå en sväng för att få en nypa frisk luft innan....
Fick lite massage av min käre Sambo igår innan sovdax, och det gjorde susen på min skuldra....men tror ändå jag ska gå och träffa någon riktig massör (ta inte illa upp :) Men menar bara att det aldrig är fel att dra en genomkörare ibland! Skulle iaf vara riktigt skönt! Ska ta mig i kragen och boka en tid!
Var in på Statoil innan jag drog vidare hemåt...hittade ingen film jag kände för att hyra ikväll...lite tråkigt...bara skräp på tv:n....Men iaf....var där av en anledning....tanka.....men tror ni inte man glömde bort det och åkte vidare hemåt....JO! I Bräckbacken märkte jag att lampan började skina...eh....JA! Ingen fara...Nu håller ju den sköna x antal mil till ingen fara!!
Men lär ändå bli en sväng neröver byn imorgon. Lovat kroppen en riktig genomkörare i Pump imorgonkväll...Kanske ett skidpass innan också om vädret tillåter! Vi får se!

Alldeles Nyss...
Hemma hos ett par i ett stort rött hus uppe i den vackra byn Håsjö!

-Jag tar och springer en sväng...
-vart ska du springa då?
-Äh...tar Ragunda fram och tillbaka
-lite mörkt, eller!?...inte lampor ända ner...
-tar på mig reflexvästen!
-ja, men det blir mörkt för ögonen...
-kommer väl någon bil då och då?
-ganska skönt ändå att veta vart man stampar ner fötterna!

:)

Litet urdrag ur vardagen!

___________________________________________________

MODO Vann - Idag IGEN!!!
Ja - Inte illa!


image133
___________________________________________________

Ja....Nej nu ska jag ut och Gå innan middagen!
Ska bli gott med mat!

- Menyn Ikväll -

Fylld Fläskfilé (varav fyllningen består av Mozarella, soltorkade tomater, färsk basilika)
Störtskönt god Kantarellsås
Med hasselbackspotatis (stavas det så)


Jaja...skitsamma....
MYCKET bättre på att laga mat än att stava så Detta kommer bli SUPERGOTT!!!

Ja....Vi ses!

Ha´De




Till Dig!


 Min ♥ M ♥

image131

Fredag!

Men inte helg ännu...idag har jag stressat sönder mig...vet inte varför, men det har varit mycket.
Och nu är det otroligt skönt att det är helg....jobb imorgon också men det blir en kort dag....och sen ska Eleonore inte göra någonting annat än bara må gott och mysa!!! Hoppas verkligen att det blir fint väder på söndag, för då ska det bli grilla av! Ut på utflykt och med matsäcken i högsta hugg!

Annars - Ja - jag tror fasiken att jag må gå och få någon typ av massage av ryggen! Som jag sa förut - skuldran tar knäcken på mig, Det släpper inte och en riktigt knuta har hittat sitt nya hem - Just i min högra skuldra!!! Typiskt!
Och inga nya kort har jag tagit...varit så tråkig jag bara kunnat nu i några dagar.... Nej....va fasiken.....inte blogginspiration överhuvudtaget.....! Fredagkväll och jag tänker inte sitta framför datorn hela kvällen så.....
Ma Råkes!

/Eleonore



image130

Natti Natt....

Sliten....

Ja...jag är det...+ att det är svaret på min gåta :)

Kände redan i början på Pumpen att detta inte gick bra...ändå körde jag på och la på något kilo extra på nästan varje övning...Man e förbannat korkad ibland....Min rygg!!! ....
eller rygg....höger skuldra håller på att ta knäcken på mig!
Smörjt och masserat med linement...men fortfarande gnekig...
Man ska börja lätt när man börjar om med något nytt...för det var faktiskt ett tag sedan jag kört pump regelbundet nu....Men nu e man igång så ingen idé att klaga!
Träningsvärk är människans bästa vän....
(sagt detta förr....och då handlade det om tålamod....men kan kort och gott säga att det är SAMMA SAK faktiskt!)


*Övning ger Träning*

I korta drag! :)
Kom bara ihåg att ge dem lite bränsle i form av GOD MAT ! :)

Nej hörni....ska ladda om inför en ny dag! God Natt!
Sköt om Er!
Ha´De
//Eleonore//

Gåta...

Vad händer en Bonde som jobbat många många år!?

hmm....



Hjälp på traven.....Ganska logiskt... :)

Onödig fakta....


One three hill eller O.C:
One three hill har man sett några ggr
Ute- eller hemmakväll: Hemmakväll
Salt eller sött:  Sött...Salt efter ett träningspass..
Lyx eller budget: Båda
Sommar eller vinter: Vinter, speciellt vårvintern!
Vad har du på dig en ledig dag hemma: Mysbrallor och en huvtröja
Favoritresturang: Många olika...beroende på humör
Favoritfilm: Forrest Gump
Födelseort: Östersunds BB
Smeknamn: Ellen
Favoritfärg: Brunt, grönt 
Drömprins:  ♥Micke♥
Favoritlåt:
Apologize, Scream med Timbaland (Men finns många...) Ändras med humör.
Maträtt: Sambos plankstek
Favoritresemål: Österrike - ut i vintern! Annars solen i Brasilien!
Tycker inte om: När saker och ting inte går som man vill...
Senaste sjukhusvistelse: länge sedan jag blivit kvar på sjukhus...men senaste vistelsen var när jag slet knät ur led förrförra sommaren...
Favoritdricka: Citron te med en liten klick honung
Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Just nu grönt...
Vad gör du när du är uttråkad: Busar med Harry, kramas med Micke, slår upp en bok, sätter igång en film....
Vad retar du dig mest på: Detta j*vla pissväder...
Läggdags: blir alldeles för sent, och det märks dagen efter då jag är riktigt trött och grinig
Nagellack: Använder ej
Skostorlek: 36...37 på vissa skor
Syskon: Jo, tre systrar, en äldre och två yngre
Favoritpålägg: Brieost och en liten tomatskiva
Vilket är det vackraste ordet: Gravid
Bästa bok du läst: Män som hatar kvinnor - med Stieg Larsson ....en favorit iaf
Är du Internetberoende: Alltid bra att ha när man betalar räkningar...men skulle kunna klara mig utan, gjort det förr.
Favoritparfym: Flower by Kenzo
Gillar du snö: Oja!
När köpte du något åt dig själv sist: Blev ju aldrig något i Åre, men köpte ett par nya Replay innan nyår.
Vilken film såg du på bio senast: Arn - Tempelriddaren
Senaste köpta skiva: Oj...Tror de var Gwen Stefani....laddar hem musiken jag vill ha...hmm..
Favoritgodis: Choklad...
Studier eller jobb: Just nu jobb....får se när det blir studier....när jag vet vad jag vill bli...
Bästa kompis: Micke & gamla skolkompisen Theres
Innerstad eller liten ort: Liten ort
Nytt eller vintage: Mycket nytt, men vintage är ej fel...

Ha´De

Ändring...

Som ni ser ändras utseendet på bloggen....mest hela tiden...hittar inte riktigt min stil...
Men tror att denna layout får hänga med ett tag!

Annars har här inte hänt något speciellt idag - varit ledig och bara slappat och busat med Harry :)
Imorgon är det jobb - ända fram till och med lördag! Blir bra! Sedan blir det lugna puckar igen...

Hade gott....För nu väntar sängen.
Nattinatt!


 ♥ Micke - Jag är så glad att Du finns ♥

Missade....

Hockey gjorde att Jag missade detta....Men Man har ju hört talas om repris så....
INGEN FARA TJEJEN!
image120
DETTA ÄR ETT MÅSTE!

Denna Gynning skulle man ju kunna gå och bli kär i! :)


Se där!

Vad sa Jag!?

image81
Va.....?!

JO - Att MODO SKULLE TA HEM DET!!!!

Med mat i magen

Tar vi nya tag... Ledig dag idag...förmiddagen var riktigt pissig...mådde inte alls bra...halvt dö tro jag bestämt!
Men hade bestämt mig för att idag skulle jag både åka lite skidor och träna lite pump...och så blev det...och det känns mycket bättre nu såhär när det är gjort! Och speciellt nu när man precis fått fylla lådan med lite smarrigt käk!
Hade fått ett medelande om att träffas och hitta på något skoj med vovvarna kanske....men såklart hade jag inte tittat på min telefonen och märkte det alldeles för sent...


Ber om Ursäkt för det! Men du vet hur jag är :)
Inte ledig imorgon förstås!?

Annars...ja...varit ute idag och lekt med lillråttan! Så j*vla töligt bara att det är så dåligt och pissigt väder! Man blir så låg...kanske därför jag inte kände mig riktigt pigg imorse heller... Man börjar som bli lite smågammal tror jag...Känner av vädret i knoppen, glömmer de endast TRE saker man skulle handla redan påväg ut ut bilen på
ICA-parkeringen - Ja, ibland är det ILLA!
Men - nog pratat om det.... Jag ska strax lägga mig tillrätta i soffan igen! Hockey ikväll...går inte riktigt kanske som planerat...men....inte över ännu!
HEJAHEJA

Men innan jag sticker så tänkte jag lägga in lite bilder! Alltid roligt att titta på andras bilder....ellerhur :)



     

Polarna själva poserar!

Nej, hade gött Höreni!

S T O R T ! ! !

image113

image114

Tummarna höll och Jag fick som Jag ville :)

Over and Out.

God Natt på Er!


Halvseg

Man är som lite halvtrött....Man funderar och tänker alldeles för mycket tror man :)
 
Hemma igen efter en toppenhelg med Karln min ♥
Otroligt mysigt har det varit, bara relaxat, badat, ätit OTROLIGT gott, bowlat...VANN första serien! :) JajeMEN!


Gått runt i affärer...Testat alla möjliga olika sorters jackor! Men...
Fastande för en väst
(lite dålig i färg bilden...ser BRA mkt bättre ut i verkligheten :)
image109
...och...ett par vantar...
image110
Och självklart en helmysig mössa...
image111
Men....dessvärre blev det ingenting utav detta...
INGENTING för att vara helt ärlig...

OCH det ångrar jag NU!
Fy fanken....brukar oftast köpa och sedan få dåligt samvete....Men nu fick jag det innan jag ens köpt grejorna...!
Jaja, så är det....har ändå en känsla av att det där dåliga samvetet snart är glömt och grejorna kommer hänga på Kroppen samt Knoppen inom en snar framtid!

Jaha....nej....det blir nog inte mycket mer än såhär idag....Sorry....
Idrottsgalan går på tv:n och soffan ser skön ut så....Nattinatt...

Ha´de
Eleonore




Från Mig till Dig

image108
I can´t do everything, but I do anything for you.
I can´t do anything except to be in love with you.
image108

Nu ska jag lägga mig!

Och längta till imorgon! Så mysigt det ska bli! Detta behöver vi! Komma bort och bara ha det gott!
Imorgon bär det av till Åre - och förhoppningsvis en liten sväng in på PEAK Hoppas ju jag då :)
Nej....inte så mycket att skriva faktiskt!!! Lite trött...Stått vid spisen och jobbat!
Bjöd familjen på middag. Blev succé! Go mat, trevligt sällskap och en rolig film....vad mer kan man begära!?

Jaha, min kväll i stora drag! Hoppas Eran varit bra!
Hade Göttans!

/Eleonore



Jag


Dig

Sanning och Konsekvens

10 favoriter
***
Färg:
Brunt
Mat: Blandat
Band: Många olika
Film: Forrest Gump
Bok: Da Vinci Koden
Sport: Längdskidor
Årstid: Vinter...Vår...Sommar...Höst
Veckodag: Lördag
Glassmak: Texas Pecan, har blivit en favorit
Tid på dygnet: 22.22

9 för tillfället
***
Humör:
Ganska Bra
Smak: Min Karl
Kläder: Jeans och snygg tröja
Bakgrund: Fondväggar
Nagellack: Använder aldrig nagellack
Tid: 22.55
Omgivning: Fjället, en vacker vårvinter-dag
Irritationsobjekt: När toarullen lyser tom av papper

8 första (första alltså...inte nu)
***
Bästa vän:
Micke, Theres
Screen name: ...
Husdjur: Hund....Katt hemma hos Mor & Far
Piercing: Naveln, Öronen
Förälskelse: Länge sedan det nu...
Musik: Köpa vingar för pengarna....(sjöng hellre den än Ekorrn satt i granen)
Bil: Sambos Honda Accord eller min lilla skrutt...
Kyss: ...

7 senaste
***
Cigarett: 
Aldrig
Mat: Lite fil och flingor såhär innan sovdax
Dryck: Varm apelsinsaft ute i skidspåret
Biltur: Hem från Skidspåret
Kyss: Alldeles Nyss
Spelad låt: Lars Winnerbäck - Om du lämnade mig nu
TV-program: Inte tittat på tv ikväll....inte hunnit...

6 har du någonsin
***
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Jo
Brutit mot lagen: Nej
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Ja
Kysst någon du inte känner: Ja

5 nej tack
***
Kläder:
Stickiga Tröjor och Jeans med HÖG midja
Mat: Bruna bönor...
Musik: När det bara är en massa skrik
Dryck: Öl
Personlighetsdrag: Oärliga, Sura, Falska människor

4 saker
***
Du gjorde igår kväll:
 Åkte skidor
Du kan höra just nu: Micke och Harry busa i tv-rummet
Du inte kan leva utan: Min grabbar och min helt otroligt härliga familj
Du gör när du har tråkigt: Busar med Harry, tränar, slår igång någon komedi på tv.n...

3 personer
***
Du kan berätta allt för:
Micke
Du tycker om: Micke
Du inte gillar: Nämner inga namn
*2 val*
Kaffe eller te:
Te
Vår eller höst: Vår

1 önskan: image91En otroligt härlig och mysig helg tillsammans med Karln min!image91

Några mil!

Nemen Hallå och Hej!

Nu sitter man här igen då....varit lite halft le på datorn...inte riktigt haft någon lust att sitta här...Haft så MKT annat att pyssla med! :)

Idag har jag hunnit med VÄLDIGT MYCKET iaf, det vill jag då säga!

*Plockat ihop allt skräp...papper och strunt som bara ligger och skräpar...
*Tvättat
*Städat
*Åkt någon mil på skidorna (men idag gick det förbannat trögt på nysnön....MEN....dessto mer träning!)
*Lagat middag
*Ätit middag :)

Ganska skönt att känna att man gjort någon nytta och inte bara degat hela dagen, Gjorde jag igår! :) Förutom på kvällen då jag också tränade lite pump och sedan direkt ut och köttade i skidspåret!
Nja...köttade och köttade....Fast otroligt roligt var det och är....tänk att jag inte tyckte det ifjol....men tror jag kanske behövde det där året att komma på vad jag egentligen vill syssla med :)
Nu ska jag börja träna på allvar såfort kroppen fattat vad det är den ska börja om med för något! Ska nämligen försöka ta och åka några tävlingar framåt vårkanten! Så jädra skoj!
Och som grädde på glassen så kanske man får bort dom där fem extra nog så irriterande kilona som bara ligger och jävlas på vågen! RIKTIGT TAGGAD nu vill jag lova! :)

Som sagt.....
Övning ger träning!
Träning ger starka ben!
Lika så Mjölk! (hjälp böndran)

Nej vet ni vad....nu väntar sängen!....Och ska bli sååå skönt att få sova!
God Natt på Er!

z z Z Z


Jamen....då var de KLART!

image81 Känns väl bra - JO! image81


Jaha....annars....händer inget speciellt..Imorgon bär det av iväg ut på skidorna en sväng, Harry och Jag tar med en picknick bag och drar :) Sedan blir det lite pump på kvällen och sedan lite skidor igen efter det... Man lär väl känna sig som en stockad bäver sedan.... hahaha...
Men förbannat roligt skall det bli! Motivationen har inte riktigt infunnit sig MEN nu jävlars! Fasiken vad roligt det skulle vara att få komma iform igen...Även om det är något som är nästintill omöjligt om man inte är en riktig j*vla kämpe... återstå att se...
Tar inte ut NÅGOT i förskott....vill bara komma igång och börja utifrån det sedan.... Tur man har en Pappa som skulle offra nästintill vad som helst för att få oss ut på tävlingsspåren igen :) Får jag bara till det någon gång och har rätta gnistan så har jag hjälpen jag behöver....Men det behövs mycket för att ens komma dit...! Håller tummarna!
Man får tårar i ögonen när man vet att man hade kunnat kämpa mycket, MYCKET mer, men inte gjorde det!
Mitt högsta mål just nu - Hitta motivationen - Den finns där!

Nej...nu ska jag lägga huvudet på kudden och ladda inför en heldag på skidorna! :)

Hade Gott Hörni!


Micke
  
Jag är SÅ glad att Du finns!

Kungen

Salomonsson
image72

Stum...

av beundran! Vilken tjej, vilken talang!

Detta är Sveriges Nya Drottning!!

 image83
Charlotte Kalla vann Tour de ski.

Svenskan, som var 39 sekunder efter ledarinnan Virpi Kuitunen inför den avslutande jaktstarten på över nio km, Hon började loppet i tämligen lugnt tempo. Men systematiskt höjde hon farten när branten började och vid sju km var hon uppe i rygg på finländskan som då såg rejält sliten ut.
En kilometer senare, i den tuffa branten upp mot mål, formligen exploderade Kalla och flög ifrån Kuitunen som inte hade någonting att sätta emot.

Ja...man är stum!
image85
Så Rätt!

Herrarna var också spännande, första platsen var given men sedan blev det några oväntade ändringar.
Så roligt de är med skidor!!

Nu ska jag gå och heja fram herrarna i skidskyttet.

HA`DE

Dé é mycket nu!

Ja....har mest varit korta MEN innehållsrika inlägg de senare dagarna :)
De e mycket nu! Själv laddar jag upp inför en VÄLDIGT intressant avslutning i Tour de Ski imorgon. Det ska bli otroligt spännande! 
Tjejen har en bit fram...MEN det finns otroligt mycket krut i den tjejen - det vill jag då lova! Hon är våran nya Per Elofsson (ingen som får säga ett ont ord om honom till mig, han var grym, och Kalla är likaså...) Vilken frekvens i backarna! Dom är så lika!

Ja....nog om det....men mer lär det bli - imorgon - man e så laddad att hälften vore nog...man lär ju sitta och heja och skrika som en galning!

Som sagt - Nog om det!

Annars, ja, vad händer....riktigt skönt att få en lugn och skön helg hemma efter julen och nyårets framfarter! Inget ont om det, det har varit skitkul och speciellt vårat nyårs-firande upp i Örnsköldsvik, inte illa! Sången var riktigt trevlig :) Och uppladdningen inför lekarna vad HELT RÄTT, för där vann vi :) Tummen upp
F*n så skönt att få klå Micke på segern - både i frågorna (glömde kopiera papperen....ett måste -BEVIS-....för de ska upp på väggen- snyggt inramade!) och sången också - (fick till en bra basröst där, bra lät det inte men vart sketans kom basen ifrån !? :)

- men....fan så gött det är att vara hemma ibland. Inget att passa, bara en själv att ta hand om!
Började till och med att läsa en bok nu i fredags som jag fick i julklapp - varit så stressad att man glömt allt vad böcker heter....men GUUUUUUUUD så skönt det var att få sjunka in i en bra bok! Något man längtat efter men inte förstått kanske! Otroligt lugnande och avkopplande!
Så faktiskt ligger den just nu på sängbordet och väntar....på mig!!!

Ja.....några rader fick jag ner! Inte illa!
Men hade så Gött allesammans! Hittar säkert hit senare ikväll igen! :) Hoppas Du gör det också!
/Eleonore

MODO


image81

AjAj  Timrå
FAN så GÖTT

En till

STOR FAVORIT!

image75

GRYMT!!!

Man ryser!

image74
Charlotte Kalla vann sprinttävlingen i italienska Asiago Ð hennes första A-final någonsin i sprintsammanhang. Kalla imponerade stort när hon gick upp i omedelbar ledning och kunde sedan bevaka den ända in i mål!

Man ryser! Så jävla fint och bra gjort!
I helgen sitter man bänkad framför tv.n Tror att helgens tävlingar kan bli otroligt spännande att se och speciellt söndagens, då jag hoppas att den här tjejen visar vad hon går för UPPFÖR slalombackarna!

Måste bara få lägga in en bild på Sveriges nya STJÄRNSKOTT!!!

Man får väl...

...önska herrskapet en God Natt! För nu ska iaf jag lägga huvudet på kudden och hoppas på en skön natts sömn!


Man ses imorgon!

OHJAH!

image71

JaJEMEN!

3-2 till MODO!!!

.....image72
Min favorit!.....

RSS 2.0